Antreprenorul Răzvan Căzănescu lansează TBF Show

C.B.
Miscellanea / 24 aprilie 2020

Antreprenorul Răzvan Căzănescu lansează TBF Show

Antreprenorul Răzvan Căzănescu lansează TBF Show, podcast-ul în care rezolvă probleme de management, marketing şi vânzări, în timp real, pentru antreprenori din diferite industrii, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

După mai bine de 13 ani în care a fost implicat, din postura de consultant, partener, investitor sau fondator în mai bine de 300 de companii din peste 20 de industrii, Căzănescu oferă gratuit soluţii concrete pentru provocările aduse de afacerile româneşti.

Primele episoade ale podcast-ului TBF Show sunt disponibile pe site-ul www.tbf.ro şi îi au ca invitaţi pe Ştefan Irimia - co-fondator AllAboutParenting, pe Dan Tigău - un industrialist care, pe lângă oţelării şi fabrici de chimicale, a ajuns să vândă chinezilor palete de tenis de masă fabricate în România şi pe Ciprian Chelariu - fondator şi CEO Izotec. Cele 3 episoade vin cu răspunsuri la o serie de întrebări apărute cu siguranţă pe buzele multor antreprenori: cum ar fi bine să reacţionăm ca antreprenori şi lideri în situaţia creată de Covid-19, cum luăm decizii atunci când nu avem predictibilitate în piaţă, cum menţinem concentrarea oamenilor şi cum evaluăm performanţa într-o lume carantinată, cum reinventăm un business fără să aruncăm la gunoi ceea ce aven deja, cum controlăm munca remote, ce strategii de lichidări de stocuri aplicăm în perioada de criză şi multe altele.

Răzvan Căzănescu, fondator TBF, a declarat: "Antreprenorii români au acum şansa să îşi învie afacerile şi să le crească mult mai frumos decât înainte. Criza nu trebuie trebuie văzută drept o limitare, iar scopul nu trebuie să fie doar menţinerea pe linia de plutire. E important să fim deschişi către inovaţie şi se ştie deja că cele mai multe inovaţii se fac pe timpul crizelor".

TBF Show oferă gratuit antreprenorilor toată informaţia necesară pentru creşterea şi organizarea unei afaceri de succes şi toate tehnicile pe care Răzvan Căzănescu le-a creat şi testat în afaceri în această perioadă. De ce? Pentru că antreprenorii români au o şansă reală de a schimba ţara cu adevărat, însă pentru asta au nevoie de fundamente de business, spune realizatorul.

"În următorii 40 de ani, vreau să ajut 10 companii româneşti să ajungă nr.1 mondial în domeniul lor. Dacă reuşesc acest lucru, atunci România se va schimba, iar eu voi putea considera că am avut o viaţă trăită cu sens. Chiar cred că pot schimba ţara care m-a făcut ceea ce sunt azi într-o ţară respectată la nivel internaţional. În timp, cu răbdare şi multă muncă. TBF.ro şi TBF Show sunt parţi importante din această misiune. Iar un prim pas este să le ofer gratuit fundamentele tuturor antreprenorilor români. Apoi rămâne să aleg cele 10 companii care au şansa şi nebunia necesară să ajungă acolo. Două dintre ele ar putea fi chiar franciza DAbo Doner şi Izotec, companii româneşti în care sunt deja implicat", adaugă Răzvan Căzănescu, fondator TBF.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Esti un mare ateu, Razvan Cazanescu! Iti bati joc de cele Sfinte! Vai de pielea ta. Dumnezeu va avea grija de tine pentru batjocura adusa Lui. Esti un nimic in fata Lui Dumnezeu! Cat traiesti pe pamant tot un nimic vei ramane. Imprastii numai ura si dispret!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb