Apa Nova va fi amendată cu peste şase milioane de euro

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 15 iunie 2007

Societatea Apa Nova Bucureşti va fi amendată cu peste şase milioane de euro, deoarece nu şi-a îndeplinit atribuţiile din contractul pe care l-a semnat cu Primăria Capitalei, au decis, ieri, consilierii municipali. Astfel, potrivit unui număr de patru hotărâri adoptate în şedinţa de ieri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), societatea Apa Nova va fi amendată cu suma de 6,1 milioane de euro, pentru că nu şi-a îndeplinit atribuţiile din contractul pe care l-a semnat cu Primăria Capitalei.

Penalităţile prevăzute în cele patru proiecte de hotărâre au fost stabilite în urma unui raport efectuat de Agenţia de Reglementare a nivelului de servicii Apă Canal Bucureşti (ARBAC), autoritate care a emis decizia de a amenda Apa Nova.

Potrivit unui proiect de hotărâre, Apa Nova va fi amendată cu suma de 3.000.000 de euro reprezentând penalităţi pentru lipsa prezentării Rapoartelor de Evaluare, pentru lipsa remedierii nivelului de serviciu şi cu alte 3.100.000 de euro pentru "timpul de realizare de noi branşamente apă şi racorduri corelare" sau din cauză că reprezentanţii societăţii nu au prezentat documente care să ateste atingerea nivelului de servicii prevăzute în contractul de concesiune. La şedinţele anterioare ale CGMB chiar şi primarul Capitalei a recunoscut că Municipalitatea a încheiat cu Apa Nova un contract păgubos pentru oraş.

Societatea Apa Nova a încheiat contractul de concesiune cu Primăria în anul 1999, însă contractul s-a dovedit păgubos pentru Municipalitate, deoarece concesionarul serviciilor de apă şi canal nu a realizat investiţiile prevăzute de contract.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb