Aparatele foto digitale HP au avut vînzări record

DRAGOŞ RIZEA
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 iulie 2005

Noile serii de produse HP vor avea promoţii speciale în următoarea perioadă

HP România va lansa în această vară mai multe serii de imprimante, aparate foto digitale şi videoproiectoare, toate acestea beneficiind de promoţii speciale şi de reduceri de preţuri de pînă la 20%, pentru imprimante mari. Doamna Irinel Ilie, Imaging & Printing Group Manager HP România, a spus: "În prima parte a anului, în acest segment, am înregistrat o creştere de 20% pentru echipamentele destinate firmelor şi de 50% pe segmentul consumatorilor finali, iar la consumabile cererea a crescut cu 30%. Aparatele foto digitale HP au avut în primele trei luni vînzări record, depăşind volumul întregului an 2004, lucru care se explică prin scutirea de taxe din acel trimestru. Cererea din această perioadă este foarte mare, mai ales după scoaterea din nou a taxelor şi accizelor pentru aceste produse".

Din noua gamă de imprimante, seriile LaserJet 1020 şi HP LaserJet 1022 sînt destinate birourilor mici, grupurile de lucru sau birourile de acasă. Tehnologia HP Instant On permite imprimantei ieşirea din starea de aşteptare şi "încălzirea" imediată, fără a necesita timpi suplimentari. Astfel, prima pagină va fi imprimată în 8 secunde cu seria Laserjet 1022, respectiv 10 secunde cu Laserjet 1020, la o rezoluţie echivalentă 1200 dpi.

Din promoţiile din această vară, imprimanta HP Color LaserJet 2600n poate fi achiziţionată la aproximativ 370 euro. Are o viteză de imprimare color mai mare cu 60% decît a altor imprimante laser color similare, apropiată de vitezele imprimantelor laser monocrom.

Domnul Radu Negoescu, director produs HP România, menţionează: "Multifuncţionalele din seria color Laserjet 2800 sînt primele din această gamă care vor avea preţuri sub 1000 de euro, iar cele din seria HP Business Inkjet 1000 au cel mai mic preţ de imprimare, ce se apropie de costul de imprimare atins de imprimantele laser. Acestea au sistem extrem de performant de patru cartuşe separate de mare capacitate, ce pot tipări peste 1500 pagini A4 pentru fiecare cartuş şi patru capete independente de imprimare proiectate pentru zeci de mii de pagini fiecare".

La multifuncţionalul foto HP PSC 1610 All-in-One costul de imprimare a pozelor este considerat cel mai mic din industrie, iar o fotografie 10cm x 15cm ajunge la 1,09 lei noi cu TVA, preţ garantat în cazul folosirii pachetelor HP Photo Pack. Printre alte noi multifuncţionale lansate se numără cele de birou, HP Officejet 6210 şi Officejet 7210, care au funcţii avansate de copiere color şi de trimitere/primire de faxuri color fără calculator.

Prin folosirea echipamentului HP Photosmart 8750 destinat profesioniştilor, fotografiile pot rezista 100 de ani la o calitate ireproşabilă a fotografiei, iar noile cerneluri HP VIVERA asigură rezistenţă la trecerea timpului de 115 ani pentru fotografiile expuse şi de peste 200 ani la cele din album.

Dintre camerele foto digitale care vor apărea pe piaţă, se remarcă modelul HP Photosmart R717 are o rezoluţie de 6,2 megapixeli şi un zoom digital de 8x (3x optic). Camera digitală HP Photosmart 817 beneficiază de un zoom optic de 5x şi are cu aproape 70% mai mult decît zoom-ul optic întîlnit la majoritatea camerelor foto digitale compacte. Modelul HP Photosmart M22 are design-ul celebrului Edmondo Martres, poate fi utilizat în orice condiţii meteo nefavorabile (ploaie, ninsoare) şi chiar în apă, fără să-i afecteze calităţile fotografiilor, chiar identifică şi corectează în mod automat efectul de "ochi roşii".

HP România va mai lansa în această vară videoproiectoarele digitale HP MP 3135/w pentru sălile de conferinţă mici şi medii. Acestea au o luminozitate de 2000 ANSI lumen, contrast 2000:1 şi rezoluţie XGA (1024x760). O altă serie de videoproiectoare digitale HP vp6300 au lampa garantată pentru 8000 de ore de funcţionare sau un an garanţie, ceea ce reprezintă mai mult decît dublul garanţiei oferite de alt echipament de acest fel.

Domnul Cristian Galmeanu, director produs HP România, a menţionat că "HP a devenit lider de piaţă în România încă din anul 2004, obiectiv pe care compania şi-l propusese pentru anul 2006".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb