APDM Galaţi a înregistrat în venituri de 4,27 mil.lei în primul semestru 2009

F.A.
Companii #Transporturi / 11 septembrie 2009

Compania Naţională Administraţia Porturilor Dunării Maritime Galaţi (APDM) a avut, în S1, 2009 venituri de circa 4,27 mil.lei reprezentând 99,8 % din estimări, iar cheltuielile de exploatare în primele şase luni au fost de aproximativ 3,85 mil. lei, se arată în bilanţul de activitate al companiei.

APDM Galaţi a înregistrat, în primele şase luni ale anului 2009, un trafic total de mărfuri de circa 2,687 milioane tone, în scădere cu 59% faţă de perioada similară a anului 2008 şi cu 56% faţă de traficul estimat a se realiza în primele şase luni ale acestui an.

De asemenea, în primele şase luni ale anului, APDM Galaţi a realizat lucrările necesare de întreţinere şi de reparaţii a infrastructurii portuare, de dragaj, de măsurători şi semnalizare, de reparaţii a mijloacelor fixe din dotare, astfel încât să-şi îndeplinească obiectul principal de activitate, respectiv asigurarea funcţionalităţii infrastructurii portuare din zona sa de activitate în vederea utilizării acesteia de către operatorii portuari şi de către operatorii de transport naval.

APDM SA Galaţi a început la 1 aprilie derularea proiectului WANDA - "Administrarea deşeurilor pentru navigaţia interioară pe Dunăre" finanţat în proporţie de 98% prin intermediul programului South East Europe Transnational Cooperation şi al bugetului de stat. Valoarea totală a proiectului este de 1,67 milioane euro, din care bugetul gestionat de companie este de 0,47 milioane euro, respectiv circa 28%.

APDM Galaţi a realizat în S1 2009 venituri din exploatare de aproximativ 4,27 milioane lei, reprezentând 99,8% din veniturile estimate a fi realizate în primele şase luni ale acestui an, iar cheltuielile de exploatare au fost de circa 3,85 milioane lei, reprezentând 85,5% din cheltuielile prevăzute pentru perioada analizată.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb