Aplicaţia Mirro se lansează internaţional pe platforma Product Hunt

S.B.
Companii / 7 octombrie 2020

Aplicaţia Mirro se lansează internaţional pe platforma Product Hunt

Zitec anunţă lansarea la nivel internaţional a Mirro.io, aplicaţie completă de management al performanţei resurselor umane şi cel de-al doilea produs al companiei, prin listarea pe Product Hunt, una dintre cele mai mari platforme internaţionale de resurse pentru industria IT.

Platforma Mirro s-a lansat anul trecut, în urma unei investiţii de 1 milion de euro, şi este rezultatul unei experienţe de peste 17 ani a companiei Zitec ca angajator de top în industria IT. Prin folosirea Mirro, membrii echipelor care lucrează de la distanţă, şi nu numai, au acces la un birou digital unitar, legat printr-o platformă accesibilă şi inovatoare. Astfel, utilizatorii sunt mult mai uşor conectaţi unii cu ceilalţi, aliniaţi la obiectivele companiei şi permanent încurajaţi să ceară şi să ofere feedback în timp real pentru a evidenţia aspectele pozitive ale unui proiect sau sugestii de îmbunătăţire.

Aplicaţia Mirro pune accent atât pe performanţa fiecărui membru al unei echipe, cât şi pe interacţiunea între colegi, oferind o perspectivă de ansamblu asupra evoluţiei fiecărei persoane încă din momentul în care se alătură organizaţiei. În acelaşi timp, Mirro acoperă şi funcţionalităţi administrative din zona resurselor umane precum gestiunea contractelor de muncă şi a documentelor aferente, istoricul angajatului, adeverinţe sau situaţia concediilor.

De la începutul anului, numărul de utilizatori ai Mirro.io a înregistrat o creştere de 300%, aplicaţia fiind utilizată în prezent de companii româneşti şi străine precum: FreeNow, 7card, NETOPIA Payments, AdoreMe.com, Moore Stephens, CCL Industries, RefundIt, JustClick Media, sau VodWorks.

"Lansarea la nivel internaţional a aplicaţiei Mirro a venit în mod firesc, mai ales în contextul actual în care activitatea celor mai multe echipe din companii se desfăşoară la distanţă. Este o oportunitate să promovăm know-how-ul românesc pe Product Hunt, o cunoscută platformă de resurse din domeniul tech, accesată zilnic de o comunitate activă de antreprenori în căutarea celor mai bune soluţii pentru îmbunătăţirea activităţii companiilor lor. În prezent, continuăm dezvoltarea aplicaţiei, integrând noi soluţii pentru nevoile pe care le identificăm pe parcurs, atât în echipa noastră, cât şi în celelalte echipe din companiile care au adoptat Mirro",a declarat Simona Lăpuşan, co-fondator şi COO Zitec.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bravo. Hai cu cât mai multe firme românești în international. Putina încredere și curaj. Sa profitam și de partea asta a noastră bună. Avem internet de mare viteză în țara noastră. Și oameni capabili. Ce e drept, cred că sunt mai multi incapabilii, dar sunt destui și cei capabili.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb