APMCR participă la târgul "Fabricat în România - Împreună pentru afacerea ta"

Adina Lateş
Companii #Construcţii / 13 octombrie 2015

Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România (APMCR) organizează un pavilion dedicat produselor pentru construcţii în cadrul primei ediţii a targului "Fabricat în România - Împreună pentru afacerea ta", eveniment inclus în cadrul T.I.B. 2015, târg tehnic internaţional şi de tradiţie, care se va desfăşura la Romexpo, în perioada 14 - 17 octombrie, informează un comunciat de presă remis astăzi redacţiei.

"Creşterea uşoară a industriei construcţiilor din acest an a determinat şi o tendinţă de relansare pentru industria produselor pentru construcţii", se arată în comunicat.

Standul dedicat produselor pentru construcţii, coordonat de Asociatia Producătorilor de Materiale pentru Constructii din România, expune, pe o suprafaţă de 250 mp, noutăţi din domeniu ale unor producători ce sunt consideraţi lideri de piaţă: Arcon, Celco, Fabryo Atlas Paints, Mega Door, Supratherm, dar şi ale unor IMM-uri reprezentative. Sunt de asemenea prezenţi şi producători de utilaje de mică mecanizare pentru construcţii.

Evenimentul, ce se va desfăşura în perioada 14 - 17 octombrie la Romexpo Bucureşti, va avea în componenţa lui zone dedicate: Translogistica 2015, Inventika, Expoenergie, Salonul Cercetării. De asemenea, în paralel, se vor organiza multe alte evenimente conexe, simpozioane, seminarii, mese rotunde, precum şi Forumul Inovării.

Despre ediţia din acest an a Târgului Internaţional Tehnic Bucureşti, preşedintele APMCR, Claudiu Georgescu, a declarat: "Revenirea în târg după 15 ani a conceptului "Fabricat în România" este, după mine, cel mai mare câştig al acestei ediţii. Noi, producătorii, nu putem decât saluta iniţiativa Romexpo şi a Camerei de Comerţ a Romîniei de a sublinia prin acest eveniment, că, în ciuda unor vicisitudini istorice, aceea "grămadă de fiare vechi" este principalul contributor la PIB-ul României. Ne bucură că şi ramura noastră industrială, a produselor pentru construcţii, greu încercată de criza economică, cu o scădere de 40% faţă de 2008, are putere să participe la un asemenea eveniment şi îşi aşteaptă vizitatorii cu noutăţi, în concordanţă cu cerinţele zilelor noastre, cum ar fi produsele special concepute pentru case cu un consum mic de energie sau sistemele de instalaţii şi canalizare ce pot fi introduse fără clasicele şanţuri."

"Pentru restul de noutăţi aşteptăm vizitatorii pe toată durata târgului. Acest târg va fi şi un prilej de a testa reacţia mediului tehnic şi a consumatorului final privind organizarea manifestărilor de acest fel toamna, aşa cum sunt marile târguri specializate din vestul Europei. Sperăm la o ediţie de succes, care să cimenteze parteneriatul de 18 ani al asociaţiei noastre cu Romexpo" a mai adăugat preşedintele APMCR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb