Apocalypse now

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 21 octombrie 2011

Lumea se va sfârşi astăzi. Asta susţine un pastor american, Harold Camping. Prima precizare care trebuie făcută este următoarea: celebrul predicator american a mai anunţat la începutul anului că sfârşitul lumii va avea loc pe 21 mai. După mai multe calcule şi o nouă reinterpretare a Bibliei, Camping i-a îndemnat pe adepţii lui ca pe 21 octombrie să fie pregătiţi pentru Apocalipsă, fiind convins că de data aceasta nu va mai da greş. Anunţul a fost făcut la radioul său din statul California. De data aceasta ştirea a ajuns la mult mai puţină lume, adepţii lui nu mai sunt atât de convinşi de previziuni şi au renunţat la campaniile de informare, desfăşurate în toată lumea în luna mai. La începutul anului, predicatorul susţinea că sfârşitul lumii va fi adus de un megacutremur. Atunci şi-a invitat adepţii să-şi cheltuiască economiile pentru a ajunge în Rai şi este adevărat că pentru mulţi din creduli a urmat o apocalipsă financiară.

Extrem de supărat că lumea nu s-a sfârşit atunci când a anunţat el, Camping a suferit un atac cerebral în luna iunie. După aceea a explicat că şi prima previziune a fost corectă, că pe 21 mai lumea s-a sfârşit, dar nimeni nu a observat, apocalipsa fiind una la nivel spiritual, un final liniştit, fără pucioasă şi foc. "Suntem convinşi că întreaga omenire, cu excepţia celor care sunt deja salvaţi (aleşii), se va afla în faţa Judecăţii lui Dumnezeu şi va fi anihilată, odată cu distrugerea fizică a pământului, care va avea loc pe 21 octombrie 2011. În această zi, doar adevăraţii credincioşi (aleşii) vor fi cu adevărat fericiţi, dar să nu uităm că doar Dumnezeu ştie cine sunt aceştia. El i-a salvat pe 21 mai. După ce am studiat mai intens problema am început să cred că nu va fi niciun fel de spectacol", a postat predicatorul pe blogul fundaţiei Family Radio. La 90 de ani, predicatorul ţine cu tot dinandinsul să fie prezent la ultimul spectacol major al umanităţii. O altă previziune ratată a americanului este aceea legată de venirea pe pământ a lui Isus, în 1994.

Pentru că oricât de ciudat este un personaj care anunţă sfârşitul lumii, tot se găsesc oameni care să-l creadă. Pe site-ul businessinsider.com a fost publicată o listă cu 12 locuri de pe glob unde este preferabil să te găsească sfârşitul lumii, fiind considerate adevărate centre de stabilitate. Cele 12 locaţii sunt: Chiang Mai (Thailanda), Tristan da Cunha (insulă în Atlanticul de Sud), Guam (SUA), Denver (SUA), Berna (Elveţia), Punkak Jaya (Indonezia), Cape Town (Africa de Sud), Insula Necker (Insulele Virgine Britanice), Rio de Janeiro (Brazilia), Kansas City (SUA), Ţara de Foc (Argentina), Yucon (Canada). O vizită în aceste locuri este binevenită chiar dacă pastorul Camping se înşală din nou.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb