APPLE: iSTYLE a lansat iPhone XS şi Apple Watch Series 4

T.I.
Companii / 28 septembrie 2018

iSTYLE a lansat iPhone XS şi Apple Watch Series 4

iSTYLE, cea mai mare reţea Apple Premium Reseller din Europa Centrală şi de Est, a lansat cele mai noi dispozitive Apple - iPhone XS/ XS Max şi Apple Watch Series 4. Începând de astăzi, pasionaţii Apple pot găsi produsele în toate magazinele iSTYLE din ţară sau le pot comanda online - istyle.ro, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Cele două variante ale noului iPhone, iPhone XS şi iPhone XS Max, combină oţelul şi cea mai rezistentă sticlă utilizată vreodată pentru un smartphone, în trei variante cromatice (auriu, argintiu şi gri spaţial). Ecranele Super Retină de 5,8 şi 6,5 inchi (fiind cel mai mare ecran văzut vreodată la un iPhone) acoperă integral partea frontală a dispozitivelor şi oferă culori precise, HDR şi tonuri de negru autentic.

Funcţionalitatea de identificare facială Face ID este mai rapidă, iar sistemul revoluționar de camere duale permite ajustarea estompării fundalului pentru fotografiile realizate în modul Portret.

De asemenea, Apple Watch Series 4 a fost complet reconceput și reproiectat pentru un stil de viaţă mai activ, mai sănătos și mai conectat. La nivelul designului, noutatea o reprezintă dimensiunea display-ului, între 40 şi 44 mm, cu 30% mai mare comparativ cu versiunea anterioară. Pentru pasionaţii de sport, Apple Watch Series 4 detectează automat începerea şi finalizarea exerciţilor fizice, include antrenamente noi de yoga și drumeții şi pune la dispozitie funcții avansate pentru alergători, precum alerte de cadență și ritm.

"În 2018, iSTYLE are din nou onoarea de a oferi clienţilor români cea mai nouă experienţă Apple în domeniul tehnologiei. România a fost inclusă şi anul acesta în acelaşi val de livrări alături de Cehia şi Ungaria. Produsele Apple sunt apreciate pe piaţa locală şi ne aşteptăm ca acest lucru să se reflecte în vânzările iSTYLE. Având în vedere faptul că avem o bază de clienţi fideli care apreciază designul şi fiabilitatea produselor Apple, estimăm că vom vinde toate produsele destinate ţării noastre în primele 48 de ore," a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail România şi Bulgaria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb