Arctic obţine certificarea internaţională "Best Places to Work" în România

F.D.
Companii / 20 noiembrie 2023

Arctic obţine certificarea internaţională "Best Places to Work" în România

Arctic obţine certificarea internaţională Best Places to Work 2023, fiind recunoscută drept unul dintre angajatorii de top din România, conform unui comunicat de presă al companiei.

Aceste rezultate confirmă trendul ascendent al Arctic în ceea ce priveşte atractivitatea pe piaţa muncii, plasând compania în rândul celor mai apreciaţi angajatori din ţară, din punctul de vedere al propriilor angajaţi, potrivit analizei desfăşurate în cadrul procesului de certificare.

"Best Places to Work" este un program global de certificare în domeniul resurselor umane care analizează atractivitatea organizaţiilor din diferite industrii, ajutându-le să măsoare şi să-şi îmbunătăţească practicile. Certificarea este oferită pe baza unui sondaj anonim, derulat cu participarea angajaţilor, dar şi a unei evaluări complexe a practicilor de HR, în funcţie de opt factori - leadership, practici de HR, beneficii, muncă în echipă, compensaţie, implicarea angajaţilor, condiţii de muncă şi responsabilitate socială corporativă (CSR).

Scorul total obţinut de Arctic este de 87% şi reflectă un nivel ridicat al angajamentului angajaţilor. Pentru toate cele opt categorii analizate, Arctic a obţinut un scor de peste 80%. În plus, compania a obţinut un rezultat de cel puţin 90% la patru capitole - CSR, lucrul în echipă, leadership sau condiţii de muncă, inclusiv echilibru între viaţa profesională şi cea personală.

"Suntem foarte mândri să fim recunoscuţi ca angajator de top în România, o confirmare a faptului că la Arctic am creat un mediu de lucru motivant şi inspiraţional. Vreau să îmi exprim recunoştinţa faţă de fiecare membru al echipei pentru eforturile depuse zi de zi, pentru ideile inovatoare şi grija pentru cei din jur care sunt sinonime cu spiritul Arctic. Mă simt onorat să fac parte dintr-o echipă de profesionişti dedicaţi, cu care împărtăşesc nu numai viziunea despre performanţă, ci şi cea despre implicarea în comunitate. Este un privilegiu să lucrez alături de oameni care pun pasiune în tot ceea ce fac, animaţi de dorinţa de a crea plus-valoare pentru societate şi pentru generaţiile viitoare, încurajând un stil de viaţă sustenabil", a declarat Murat Buyukerk, Chief Executive Officer Arctic.

"Certificarea Best Places to Work înseamnă o nouă realizare pentru echipa noastră. De-a lungul timpului, Arctic şi-a creat un brand solid de angajator, la care au contribuit programele de dezvoltare profesională continuă şi beneficiile oferite, dar şi accentul pus pe incluziune, comunitate şi valori. Dincolo de scorul mare obţinut, este un real motiv de mândrie să vedem cât sunt de apreciate în interiorul companiei cultura organizaţională solidă, precum şi viziunea de viitor pe termen lung, centrată pe sustenabilitate, pe care o promovăm. Arctic, văzută prin ochii propriilor angajaţi, este o companie cu tradiţie, care investeşte în oameni şi are grijă de viitorul comunităţii", a adăugat Maria Tătaru, HR Director Arctic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb