ARIR evaluează performanţa în relaţia cu investitorii

L.I.M.
Miscellanea / 25 noiembrie 2019

(Sursa: ir-romania.ro)

(Sursa: ir-romania.ro)

Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România, în colaborare cu Institutional Investor vor evalua performanţa în relaţia cu investitorii pentru prima dată în România în cadrul Galei AR&IR , de astăzi, relatează Agerpres.

Investitorii instituţionali din întreaga lume, activi în piaţa de capital din România, au evaluat companiile listate la Bursa de Valori Bucureşti prin intermediul platformei Extel. Investitorii au folosit un sistem de punctaj de la 1 la 5 şi au evaluat emitenţii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa din mai multe perspective.

Criteriile luate în vedere au fost: cunoştinţele de business ale echipei de IR, evoluţa activităţii relaţiei cu investitorii faţă de anul anterior, calităţile întâlnirilor şi a evenimentelor, calitatea rapoartelor anuale/a informaţiilor publicate şi proactivitatea directorilor executivi.

Cu mai mult de 500 voturi a fost stabilit clasamentul pentru cel mai bun director general (CEO), cel mai bun director financiar (CFO), cea mai bună companie din perspectiva activităţii de Relaţia cu Investitorii şi cel mai bun profesionist în Relaţia cu Investitorii.

Daniela Şerban, preşedinte ARIR a declarat: "Relaţia cu Investitorii nu reprezintă doar o profesie, ci o stare de spirit, o forţă care conduce la excelenţă în comunicarea cu investitorii. Fiecare întâlnire cu aceştia este un test al credibilităţii companiei în faţă celor care acordă încredere, resurse financiare şi timp echipei care administrează compania listată la bursă. ARIR este mândră că a făcut posibilă o astfel de colaborare pentru a promova piaţa de capital din România şi cei mai buni profesionişti ai săi", conform sursei menţionate.

Analiza a fost realizată în perioada 11 martie - 12 aprilie 2019.

Companiile votate prin intermediul platformei Extel sunt cele care au avut întâlniri cu investitorii instituţionali, fără a se limita la cele înregistrate în platformă. Fondurile de investiţii nu au fost incluse în analiză.

Extel a devenit, în ultimii 20 de ani, un instrument esenţial în stabilirea unui standard privind industria prin care excelenţa şi performanţa profesioniştilor din zona de investiţii şi companii listate sunt măsurate în mod independent şi obiectiv.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb