"Asesoft Distribution" vizează o creştere a vânzărilor de hard discuri cu 30% în 2008

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 octombrie 2007

Asesoft Distribution estimează pentru 2008 o creştere a vânzărilor pe segmentul de hard discuri Western Digital cu 30%, la circa 10 milioane dolari, iar până la sfârşitul anului se aşteaptă la vânzări de 7,5 milioane dolari, a declarat Iulian Stanciu, directorul general Asesoft Distribution, citat de NewsIn.

Asesoft Distribution, companie care activează pe piaţa locală de produse IT şi distribuitor autorizat al Western Digital a lansat ieri noile hard discuri Western Digital soluţii de stocare externă, fiecare având capacitatea de 2TB, destinate atât utilizatorilor casnici, cât şi profesioniştilor, datorită rapidităţii în operare.

"Dorim să le oferim utilizatorilor soluţii de stocare din ce în ce mai performante, în raport cu nevoile acestora. Apariţia unor hard discuri externe de 2TB este binevenită, în contextul dezvoltării rapide a pieţei High Definition, care implică resurse de înmagazinare considerabile. Totodată, accesul la datele stocate în hard din orice punct al lumii este un avantaj real care vine în sprijinul celor care călătoresc foarte mult", a spus Răzvan Ziemba, directorul executiv Asesoft Distribution.

În luna mai 2007, Asesoft Distribution a lansat parteneriatul cu Western Digital, parteneriat ce are ca scop o mai bună acoperire a pieţei de hard discuri din România şi creşterea cotei de piaţă a producătorului american. În primele trei trimestre ale acestui an, Asesoft Distribution a înregistrat, doar din vânzarea produselor Western Digital, o cifră de afaceri de cinci milioane dolari, în creştere cu 65% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania distribuie o gamă completă de produse, reprezentând furnizori ai industriei IT precum AMD, Asrock, BitDefender, Delux, Flybook, Galaxy, Gigabyte, HIS, Horizon, Innovision, Intel, Kingston, LG, Maxtor, Microsoft, Miyako, Nanya, Princeton, Samsung, Seagate, Sony, Western Digital.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb