ASSA ABLOY România a implementat un sistem inteligent de control al accesului în cadrul STB

F.D.
Companii / 5 decembrie 2022

ASSA ABLOY România a implementat un sistem inteligent de control al accesului în cadrul STB

ASSA ABLOY România, filială a grupului suedezo - finlandez cu acelaşi nume, anunţă implementarea unui sistem inteligent de control al accesului în cadrul Societăţii de Transport Bucureşti - STB, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, proiectul a fost derulat în prima jumătate a acestui an şi a presupus instalarea instalarea variantei software Incedo Business Plus pentru management, alături de o gamă personalizată de componente hardware, pentru gestionarea accesului, potrivite şi pentru alte domenii de activitate.

Societatea de Transport Bucureşti asigură transport public în Capitală şi judeţul Ilfov, operând peste 2.000 de mijloace transport în comun.

Astfel, principalele cerinţe ale proiectului au fost legat de instalarea unui sistem care să se poată integra perfect cu alte soft-uri deja existente în companie, în timp ce oferă cititoare de carduri robuste, securizate, care pot fi amplasate cu uşurinţă în diverse puncte. De asemenea, potenţialul de extindere a domeniului de aplicare a sistemului la alte aplicaţii şi/sau locaţii în viitor a fost un factor decident. Astfel, soluţia Incedo Business Plus oferită de ASSA ABLOY România s-a pliat pe necesarul STB.

"Incedo Business, o suită de sisteme de control al accesului, pretabilă pentru o arie largă de domenii de activitate - pentru clădiri comerciale, spaţii de birouri sau chiar pentru cele din sectorul public, a fost inclusă în portofoliul nostru tocmai pentru a veni în întâmpinarea noilor nevoi de digitalizare pentru clădiri şi sisteme de securitate", a declarat Florin Tihulcă, Managing Director ASSA ABLOY România.

La nivel european, platforma Platforma Incedo Business de la ASSA ABLOY este cel mai des utilizată în clădiri comerciale, de birouri, spitale, guvernamentale, sediile unor mari companii precum Makita (Slovacia) sau Plexus (Marea Britanie), utilizând deja această soluţie.

Pe plan local, platforma Incedo Business de la ASSA ABLOY este recomandată unei arii largi de clădiri, de la construcţii din industria de ospitalitate (hoteluri de dimensiuni mici şi medii), farmaceutică, educaţie, dar şi clădirilor din sectorul public - fie acestea puncte de interes deschise publicului, ori clădiri guvernamentale cu acces restricţionat. Sistemul oferă 3 opţiuni unice de management - Lite, Plus şi Cloud - şi poate gestiona accesul de la 1.000 până la 300.000 persoane şi un sistem de control al accesului bazat pe cloud.

95% dintre clădirile noi dispun de un sistem inteligent de control al accesului

Un puternic beneficiu îl reprezintă şi reducerile de cost pe care le generează un sistem de control al accesului. Pe de o parte, la nivelul administrării sistemului, acesta permite gestionarea zilnică, intuitivă, a fiecărui sistem de securitate prin intermediul unui singur portal, dar şi prin unificarea tuturor aspectelor de administrare. Pe de altă parte, la nivelul gestionării facilităţilor, sistemul oferă o experienţă de securitate conectată, control proactiv şi reactiv al accesului, gestionarea fără efort a fluxului de persoane din jurul unei clădiri, totul dintr-o singură platformă.

Potrivit ASSA ABLOY, configuraţia şi costul unei astfel de platforme este 100% personalizat în funcţie de nevoile unei clădiri, asemenea costurilor de mentenanţă lunară. Sistemul este unul modular şi adaptabil, astfel încât implementarea sa se poate face etapizat şi pe module, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb