ASTĂZI Hotelul ibis Bucharest Politehnica a fost inaugurat oficial

G.U.
Companii #Construcţii / 9 august 2021

Hotelul ibis Bucharest Politehnica a fost inaugurat oficial

Hotelul ibis Bucharest Politehnica, dezvoltat de compania Novum Business Services, a fost deschis oficial astăzi, făcând parte din a doua generaţie de hoteluri ibis din România, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Hotelul nou construit ibis Bucharest Politehnica oferă 158 camere confortabile, un restaurant Albert's Place, un bar, un spaţiu de conferinţe pentru până la 150 de persoane, precum şi parcare proprie, subterană. Proprietatea este situată în partea de centru-vest a Bucureştiului, pe malul râului Dâmboviţa, chiar în inima hub-ului de birouri din vestul capitalei. Cu conceptul său îndrăzneţ Agora, ibis Bucharest Politehnica aparţine celei de-a doua generaţii de hoteluri ibis din România şi este primul care se deschide în Bucureşti.

Potrivit sursei citate, oaspeţii care vizitează hotelul vor beneficia de camere moderne, conectate, izolate fonic, cu perdele opace, băi spaţioase şi paturi foarte confortabile. Sweetbed by ibis este semnătura brandului şi garantează un somn de calitate în toate hotelurile din întreaga lume, datorită pernelor sale mari şi pufoase, pilotelor extrem de moi şi saltelelor de înaltă tehnologie, care se adaptează corpului. Hotelul întâmpină călătorii de afaceri, turiştii tineri şi familiile şi oferă, de asemenea, camere pentru oaspeţii cu mobilitate redusă.

Spaţiul destinat conferinţelor din cadrul hotelului oferă patru săli flexibile, cu lumină naturală şi acces la propria terasă privată. Conectate, sălile pot găzdui evenimente private sau corporative de până la 150 de participanţi. Hotelul beneficiază de asemenea de o parcare subterană generoasă.

ibis Bucharest Politehnica aduce şi un concept de restaurant nou şi surprinzător, care oferă grătare savuroase, preparate populare şi mâncăruri locale, acompaniate de o selecţie largă de vinuri locale. Alberts's Place este un restaurant relaxant, calm şi elegant. Este un wine-bar, unde oferta se transformă pe parcursul zilei.

Raluca Mihăescu, General Manager, ibis Bucharest Politehnica, a declarat: "Suntem încântaţi să readucem la Bucureşti cel mai popular brand hotelier - ibis. Cu ibis Bucharest Politehnica, deschidem un nou capitol din povestea sa, unul care oferă o experienţă autentică clienţilor, livrată de o echipă pasionată de hotelieri profesionişti. Suntem bucuroşi să introducem un concept nou, Agora, care oferă o atmosferă pozitivă, convivială şi un mediu perfect pentru studenţi şi tineri profesionişti care doresc să profite de fiecare clipă".

Afiliat la reţeaua ibis, cel mai popular brand hotelier din Europa, hotelul este operat de Accor, lider global în ospitalitate augmentată, printr-un contract de management. Deschiderea ibis Bucharest Politehnica întăreşte angajamentul Accor în ceea ce priveşte România, una dintre cele mai promiţătoare şi dinamice ţări din regiunea Europei de Est, notează sursa citată.

Investitorul hotelului este compania Novum Business Invest - dezvoltator imobiliar de renume cu zece ani de experienţă pe piaţa din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb