Atelierul de Slăbit deschide al patrulea centru în Bucureşti la Timpuri Noi Square

F.D.
Companii / 6 august

Atelierul de Slăbit deschide al patrulea centru în Bucureşti la Timpuri Noi Square

În prima jumătate a anului 2024, Atelierul de Slăbit s-a extins cu o nouă locaţie, în incinta Timpuri Noi Square, ansamblu imobiliar dezvoltat de Vastint România şi se pregăteşte să deschidă al patrulea şi cel mai mare centru al său de frumuseţe din Bucureşti, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Am ales zona Timpuri Noi şi, în special, o clădire de birouri, datorită potenţialului unic al acestei locaţii. Timpuri Noi este un pol de dezvoltare şi un loc de elită, iar proiectul de birouri ales se aliniază perfect cu standardele noastre înalte, oferind un spaţiu premium compatibil cu serviciile noastre de calitate superioară. Noua locaţie se va deschide în septembrie, adăugând un plus de accesibilitate şi confort pentru clienţii noştri. La Atelierul de Slăbit, ne ghidăm după conceptul "Frumuseţea izvorăşte din interior". Ulterior, am transformat această credinţă într-un lanţ de centre de frumuseţe şi sănătate: Atelierul de Slăbit şi Clinica AS. Credem că sănătatea, obţinerea siluetei dorite şi recâştigarea tinereţii pielii sunt motive de a ne simţi excelent în pielea noastră, ceea ce conduce la o mai mare încredere de sine şi la o stare generală de bine", a declarat Carmen Todică, cofondator al Reţelei de Centre Atelierul de Slăbit.

Noua locaţie din Timpuri Noi Square este strategic poziţionată pentru a servi publicului divers din zona Tineretului şi Timpuri Noi. Cei care vor veni în noul centru Atelierul de Slăbit sunt persoane dornice să-şi menţină sănătatea şi frumuseţea, care au un stil de viaţă activ şi echilibrat şi îşi acordă timp pentru îngrijire personală.

"Suntem încântaţi să urăm bun venit noului nostru chiriaş Atelierului de Slăbit în proiectul Timpuri Noi Square. Deschiderea noului centru subliniază angajamentul nostru de a crea un mix variat de servicii care să răspundă nevoilor diverse ale membrilor comunităţii noastre. Alegerea Atelierului de Slăbit reflectă atât potenţialul ridicat al zonei, cât şi dorinţa noastră de a oferi servicii de înaltă calitate, care contribuie la bunăstarea şi satisfacţia tuturor celor care aleg să facă parte din acest proiect. Ne bucurăm că Timpuri Noi Square continuă să atragă parteneri de prestigiu, consolidându-şi statutul de centru de dezvoltare şi inovaţie în Bucureşti," a declarat Sorin Macoveiu Director Comercial al Vastint România.

Timpuri Noi Square este un proiect arhitectural foarte bine conectat cu toate celelalte zone ale oraşului, atât la capitolul transport public, cât şi rutier. Aflat în mijlocul unei zone dense de aglomerare rezidenţială, conceptul Timpuri Noi Square a contribuit prin lansarea sa la dezvoltarea rapidă a pieţei de servicii locale, dar şi la sporirea interesului pentru spaţii de birouri şi locuinţe.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb