Atu Tech investeşte 6 milioane de euro în extinderea portofoliului de produse

S.B.
Companii / 3 iulie

Atu Tech investeşte 6 milioane de euro în extinderea portofoliului de produse

Atu Tech, magazin online de produse de securitate şi importator şi distribuitor român de echipamente de securitate, anunţă o investiţie majoră, de 6 milioane de euro, pentru revitalizarea şi extinderea portofoliului de produse. Într-o mişcare strategică, compania lansează în exclusivitate brandul Tiandy în România, aducând tehnologii de supraveghere video de ultimă generaţie, recunoscute deja la nivel mondial, pe piaţa locală.

Din investiţia totală, 1 milion de euro a fost direcţionat exclusiv către produsele Tiandy, garantând, astfel, o disponibilitate constantă şi un control riguros al calităţii şi serviciilor oferite.

Anul acesta, Atu Tech a adus ajustări majore în portofoliul său, introducând tehnologii avansate şi soluţii de supraveghere video de ultimă generaţie de la Tiandy. Printre noile produse se numără seria Analog Killer, destinată segmentului entry-level, şi gamele profesionale Color Maker, Tri Light, PRO, Turbo AI+ şi Starlight. Aceste produse sunt echipate cu funcţii avansate, cum ar fi detectarea şi recunoaşterea facială, iluminare duală şi performanţă superioară în condiţii de lumină scăzută.

În 2024 creşterea gamei de produse a Atu Tech a fost semnificativă, variind între 15% şi 70% comparativ cu anul trecut, în funcţie de categoria de produse. De exemplu, introducerea seriilor Analog Killer (camere IP la preţ de camere analog) şi a gamelor profesionale de la Tiandy a contribuit semnificativ la majorarea volumului de produse disponibile pe piaţă.

"Investiţia de 6 milioane de euro în revitalizarea portofoliului de produse şi parteneriatul exclusiv cu Tiandy reflectă angajamentul nostru de a aduce cele mai avansate soluţii de supraveghere video pe piaţa din România. Suntem încrezători că aceste inovaţii, care includ detectarea şi recunoaşterea facială, iluminare duală şi performanţă superioară în condiţii de lumină scăzută, vor răspunde nevoilor variate ale clienţilor noştri. Această strategie ne consolidează poziţia de lider în industria de securitate şi sprijină creşterea continuă şi adaptarea noastră la cerinţele pieţei", spune Sorin Felea, Director Atu Tech.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb