Auchan inaugurează un nou supermarket în Capitală

F.D.
Companii / 5 septembrie

Auchan inaugurează un nou supermarket în Capitală

Auchan anunţă deschiderea supermarketului Auchan Exigent Plaza de pe Bld. Timişoara, nr. 14 A, sectorul 6. Retailerul continuă strategia de dezvoltare pe segmentul de proximitate, ajungând cu noua deschidere la un număr de 8 supermarketuri la nivel naţional, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Cu o suprafaţă de vânzare de 1500 mp, noul Auchan Exigent Plaza pune la dispoziţia clienţilor o ofertă de aproximativ 10.000 de produse alimentare şi nealimentare. Magazinul este deschis zilnic în intervalul 7:00-22:00. Noul supermarket propune o gamă completă de produse la preţuri mici în fiecare zi, de la produse proaspete, preparate culinare gata de consum, produse esenţiale şi alimente de bază, o gamă de articole pentru diete speciale, la mii de produse nealimentare pentru nevoile de uz cotidian.

Un accent deosebit este pus pe produsele româneşti. Auchan a dezvoltat un portofoliu important de parteneriate cu producători români, atât la nivel naţional, cât şi ultralocal. Prin programul Filiere Auchan, retailerul propune clienţilor săi produse româneşti cu trasabilitate controlată, de la sămânţă până la raft, produse responsabile, de o calitate excepţională şi cu un gust autentic, cultivate şi obţinute cu respect faţă de consumul de apă şi de bunăstarea animalelor. 86 de filiere de produse româneşti au fost dezvoltate deja în categorii de produse precum legume, fructe, peşte, ouă, carne, băcănie etc. De asemena, Auchan a dezvoltat peste 1.200 de produse alimentare marcă proprie, dintre care peste 900 de articole marcă proprie sunt realizate în România, cu producători locali.

Servicii de accesibilizare pentru persoanele cu dizabilităţi

Noul magazin pune la dispoziţia persoanelor cu dizabilităţi servicii personalizate de însoţire la cumpărături, la cerere, şi dotări suplimentare care asigură un parcurs de cumpărături facil şi prietenos pentru persoane din orice categorie de dizabilităţi: coşuri de cumpărături speciale pentru persoanele în fotoliu rulant, covor tactil pentru nevăzători, parcare conform normativului, zone speciale de pick-up şi drop off pentru taxi & ridesharing, toalete adaptate.

"Continuăm strategia de extindere a formatului supermarket de mari dimensiuni dezvoltat în ultimii ani. La fel ca şi în celelalte locaţii, noul supermarket Auchan Exigent Plaza aduce o ofertă variată de produse alimentare şi nealimentare, cu o sortimentaţie complexă, pentru toate nevoile, totul la preţuri mici. Noul magazin le propune clienţilor din comunitate o experienţă completă de cumpărături, bazată pe o gamă extinsă de servicii, servicii de accesibilizare care aduc magazinul la un nivel ridicat de primire şi acompaniere a persoanelor cu dizabilităţi, Exigent Plaza fiind al treilea magazin Auchan care dispune de aceste facilităţi. În acelaşi timp, integrăm şi o componentă deosebit de importantă pentru noi - sustenabilitatea, clienţii având posibilitatea de a se implica activ în multiple acţiuni de reciclare şi protejare a mediului înconjurător", a declarat Ioana Toşa, Director Vânzări Auchan Retail România.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb