Auchan Romania ingheata preturile la peste 3.000 de produse marca proprie si acorda un bonus suplimentar de 5% la achizitia lor, prin cardul de fidelitate

N.R.
Companii / 25 iulie 2022

Auchan Romania ingheata preturile la peste 3.000 de produse marca proprie si acorda un bonus suplimentar de 5% la achizitia lor, prin cardul de fidelitate

Ca o măsură suplimentară anti-inflaţie, în cadrul acţiunilor permanente de protejare a puterii de cumpărare a românilor, Auchan România blochează preţurile a peste 3000 de produse marcă proprie, acţiune valabilă pentru toţi clienţii. Astfel, numeroase produse din categoria alimentelor, de la lactate, brânzeturi, mezeluri, ouă, produse din carne, conserve şi până la cafea şi îngheţată, cât şi din cadrul gamei nealimentare, precum detergenţi, cosmetice, articole de papetărie, bricolaj, auto şi produse destinate animalelor de companie, nu vor fi impactate de inflaţie, cel puţin până la 30 septembrie 2022. În plus, clienţii fideli vor putea beneficia şi de 5% bonus suplimentar în bani pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, la achiziţia acestor produse, conform unui comuncat emis redacţiei.

Potrivit sursei citate, pe durata desfăşurării campaniei, între 22 iulie şi 30 septembrie, produsele au preţurile permanent blocate în toate magazinele Auchan, precum şi în magazinul online auchan.ro, Articolele incluse în campanie sunt uşor de identificat, fiind marcate cu sigla produselor marca Auchan, varianta pasăre roşie. Toate aceste produse, cu excepţia celor din categoria Echipament Bebe, fac parte din acţiunea de îngheţare de preţuri, adresată tuturor clienţilor Auchan. Produsele pot face obiectul unor reduceri promoţionale temporare, aplicate la preţul îngheţat.

În plus, cei peste un milion de clienţi deţinători ai cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, dar şi cei care se înscriu în acest club şi utilizează cardul la cumpărături, se pot bucura şi de avantajul suplimentar de 5% bonus în bani pe cardul de fidelitate, la achiziţia oricărui produs marcă proprie Auchan varianta roşie, bonus pe care compania îl acordă permanent, tot timpul anului, pentru acest tip de produse, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb