Audieri pentru Comitetul de Reglementare al ANRE, programate pentru mâine

ANDREI MURGULEŢ
Ziarul BURSA #Companii / 1 martie 2016

Audieri pentru Comitetul de Reglementare al ANRE, programate pentru mâine

Comisiile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului continuă, mâine, audierile pentru Comitetul de Reglementare al ANRE, participând doar candidaţii care nu au fost audiaţi în sesiunea anterioară, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Conform acestora, numirea membrilor Comitetului de reglementare al ANRE, cu nominalizarea funcţiilor, se face la propunerea comună a Comisiei pentru industrii şi servicii a Camerei Deputaţilor şi a Comisiei economice, industrii şi servicii a Senatului.

Membri de partid, energeticieni şi un jurnalist au intrat în cursă pentru trei locuri rămase libere în Comitetul de Reglementare al ANRE.

Potrivit sursei citate, canditaţii înscrişi în cursa pentru cele trei locuri ale Comitetului de reglementare al ANRE sunt: Radu Ioan Puşcariu, Dumitru Chisăliţă, Tudor Şerban, Mihai Adrian Albulescu, Roman Florin Claudiu, Victorel Florin Rădoi, Silvia Vlăsceanu, Mitricof Crum, Mihai Nicolae Cătălin, Virgil Muşatescu, Bogdan Nicolae Badea, Rareş Ion Popescu, Gabriela Moroianu, Rodin Traicu, Mihai Octavian Râmniceanu, Teodor Bobiş.

Dumitru Chisăliţă a anunţat, oficial, că s-a retras din competiţia pentru cele trei locuri libere ale CR din cadrul ANRE.

"Atunci când a aflat că se doreşte audierea doar a unor candidaţi la posturile de membri în Comitetul de Reglementare al ANRE, pe motivul că ceilalţi au fost deja audiaţi, a decis să se retragă, înaintând o scrisoare în acest sens către Preşedintele Comisiei de Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor", a declarat domnul Chisăliţă, într-un interviu postat pe blog-ul domniei sale.

Radu Ioan Puşcariu lucrează din 1992 în Electrica, ocupând funcţia de director operaţiuni Comerciale Electrica Furnizare, filiala Transilvania Sud Braşov.

Tudor Şerban este fost director Electrica, secretar de stat în Ministerul Economiei, în prezent director în cadrul trader-ului de energie UGM Trading.

Mihai Adrian Albulescu, din 2001 şi până în prezent, a fost membru în diverse consilii de administraţie, la Transgaz, Conpet, Petrom şi Termoelectrica, din postura de secretar de stat la ministerele Economiei şi Energiei.

Claudiu Florin Roman este vicepreşedinte al Consiliului judeţean Alba din partea PNL.

Victorel Florin Rădoi lucrează în ANRE din 2001 şi din 2013 ocupă poziţia de director în cadrul direcţiei Petiţii în cadrul Autorităţii.

Silvia Vlăsceanu este, din 2008, director general al Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie din România.

Mitricof Crum este, din decembrie 2013, inspector coordonator al Oficiului Teritorial Craiova al ANRE, înainte ocupând poziţia de inspector în cadrul Hidroelectrica (2009-2013).

Mihai Nicolae Cătălin lucrează la Electrica Distribuţie Transilvania Sud ca şef serviciu Strategii Studii Proiectare.

Virgil Muşatescu este un specialist în energie cu o experienţă de 46 de ani. Lucrează pe bază de voluntariat la Comitetul Naţional Româna al Consiliului Mondial al Energiei şi este profesor asociat la ASE Bucureşti.

Bogdan Nicolae Badea a fost numit secretar de stat, în iunie 2013, în Ministerul Economiei, apoi la Energie, de unde a fost numit în Consiliile de Administraţie ale Rompetrol şi Petrom.

Rareş Ion Popescu a fost consilier în Departamentul pentru Energie din Ministerul Economiei şi membru în board-ul distribuitorului de electricitate Electrica. În prezent, lucrează la Electrica Transilvania Sud, fiind şef birou Inspecţie Energetică.

Gabriela Moroianu este jurnalist şi deţine publicaţia de profil Focus Energetic.

Rodin Traicu este deputat PSD în Parlamentul României şi a fost secretar de stat în Ministerul Economiei.

Mihai Octavian Râmniceanu ocupă funcţia de director general Direcţia Generală Reglementare Tehnică şi Autorizare în Domeniul Gazelor Naturale, în cadrul ANRE.

Teodor Bobiş este chiar unul dintre membrii Comitetului de Reglementare ale căror mandate mandat de doi ani şi jumătate au expirat în aprilie 2015. Acum, el s-a reînscris în cursa pentru acelaşi post.

Momentan, din Comitetul de Reglementare fac parte preşedintele Niculae Havrileţ, vicepreşedintele Emil Calotă şi membrii Gheorge Barbu şi Zoltan Nagy.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb