Austria impune lockdown total de luni şi vaccinarea obligatorie de la 1 februarie

G.U.
Internaţional / 19 noiembrie 2021

Austria impune lockdown total de luni şi vaccinarea obligatorie de la 1 februarie

Austria este prima ţară din Uniunea Europeană care va reimpune un lockdown total, începând de luni, pentru întreaga populaţie, şi va introduce vaccinarea obligatorie de la 1 februarie 2022, în faţa resurgenţei epidemiei de COVID-19, transmit AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

Anunţul a fost făcut de cancelarul conservator Alexander Schallenberg, într-o conferinţă de presă în Tirol, după discuţii cu guvernatorii landurilor austriece.

Trebuie ''să privim realitatea în faţă. În pofida lunilor de persuasiune, nu am reuşit să convingem suficient de mulţi oameni să se vaccineze'', a spus acesta, deplângând suprasolicitarea actuală a secţiilor de terapie intensivă.

Acesta a anunţat că lockdown-ul va dura iniţial 10 zile, dar nu mai mult de 20 de zile în total.

''Creşterea durabilă a ratei de vaccinare este singurul mijloc de a ieşi din acest cerc vicios'', a subliniat Schallenberg.

În Austria este deja în vigoare de luni un lockdown impus persoanelor nevaccinate împotriva COVID-19, care pot să-şi părăsească locuinţele doar pentru cumpărături esenţiale, pentru a merge la lucru sau la medic.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. cacealma, sigur e anticonstitutional

    1. MOARTE AUSTRIEI si politicienilor din ROMÂNIA!!!

      e cacealma , cum am zis. nu poti sa fortezi lumea sa faca o terapie genica doar pentru ca ti nu esti in atare sa cresti capacitatea sistemului medical.

      si daca prin absurd ar reusi sa oblige pe toata lumea, la valul 6 sau 7 ce o sa faca? iar lockdown pentru toata lumea, pentru ca din nou considera subiectiv ca sunt prea pline spitalele? e penibil. 

    Oamenii nu-i mai suporta! Se va declanșa război civil! Probabil asta e și scopul cancelarului nazist prorus! Nu e o contradicție in termeni: nazismul s-a manifestat in SUS in WWII, dar și acum! Țara Libertății Totale a devenit o dictatura nazista! Și la noi izbucnește revolta! Propagandiștii Vaxxului de abia așteaptă sa se lupte cu AntiVaxxii! Și invers!

    1. Nu SUS! SUS: Statele Unite ale Sclaviei!

      Vor să spună total goyimii. E o decizie pilot a Guvernului Mondial!!! Vor urma proteste masive și probabil un război civil.

      "Propagandiștii Vaxxului de abia așteaptă sa se lupte cu AntiVaxxii! Și invers!"

      romanii trebuie sa fie uniti  

      altii in alta parte sa faca cum ii taie capul

      dar noi aici nu trebuie sa fim divizati si sa ne luptam intre noi ca ii face si mai puternici pe dictatorii sanitari asupritori !  

      Noi suntem safe, e ceva undeva care ne protejeaza. S-a vazut si cu valul asta, care a parut mare la noi pana a ajuns la vecini. Si apoi a luat-o in jos intr-un ritm care ne va duce cat de curand pe ultimul loc la incidenta in Europa, ca asta vara si ca in ianuarie si februarie anul asta.

    e o masura luata la razbunare dupa ce zilele trecute armata si politia se raliasera marilor mitinguri austriece impotriva dictaturii sanitare

    o sa irite si mai mult oamenii si finalmente austriecii vor redescoperi placerea de a sparge de asfalt capete de politician!

    stiti cum paraie ? Ca nucile!  

    1. Ya, ya, ya! Cher Vali, mon petit dummkopf bancher de balta. Politzai, Armaten raliaten grose miting de la popolation. Ya, ya, ya!

      Împotriva arestărilor NoVaxxilor vienezii si austriecii se vor apara cu arma în mâna! Ramurile netradatoare ale serviciilor secrete extrem de influente și armatelor vor organiza lovituri de stat, ajutati de popoarele asuprite!

      Vor fi arestați in Viena! Ghetoul revine!

      Confrunta cu cei mai cruzi inamici ai lor, Conducătorii Alienați și Alieni de Popor! Unii chiar au fost invadați de gânduri neumane!

      Ya, ya, ya! Popor asupriten! Toti auslender devenit cetatean austriac plecat repede fost muterland. Grose cozi la graniten. Popor austriac refugiat in Romanian, Bulgarian, Tataristan, Moscovian und so wa iterian.

      Cap politician crapat asfalt. Ya, ya, ya!

      Haida, dirla, dirla / Toma cu sopirla.  

    Ce se zvircolesc taranoii! Le place la coada vacii, bucolic, ca-n secolul XV.

    1. Ce-i mai lingi tu pe globalisti, pe toate partile! Arpopo, dupa atata lins partile paroase, nu ramai cu destul par pe limba?

      O curte federala a blocat dictatura lui Biden, bai fascistule.

      Asa va sfarsi si terorismul vaccinist pe care il promovezi. FASCISTULE. 

    Probabil ca bestiile naziste austriece si-au propus ca sa grabeasca izbucnirea Revolutiei! Tare as vrea sa-i vad atunci, dezmembrati la propriu de catre populatia austriaca infuriata la maxim!

    1. Austriac popolation, ya, ya, ya! Dezmembrieren la bestie nazist! Ya, ya, ya!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb