Austria, Marea Britanie şi Germania, în topul preferinţelor pentru asistenţa medicală

A.C.
Companii #Sănătate / 16 iunie 2014

Austria, Marea Britanie şi Germania sunt primele opţiuni ale românilor pentru consultaţii şi tratamente medicale, potrivit unui studiu realizat de MediHelp Internaţional, furnizor privat de asigurări de sănătate.

Mai mult de 60% dintre persoanele incluse în studiu au ales Austria, Marea Britanie sau Germania pentru îngrijirea lor medicală în afara României, potrivit unei comunicări remise redacţiei.

Pe următoarele locuri se situează Grecia, Israel, Turcia, Elveţia şi Ungaria.

Printre beneficiile pe care clienţii MediHelp Internaţional le caută sunt spitalizarea, o a doua opinie medicală, precum şi servicii medicale ambulatorii, cum ar fi consultaţii cu specialişti. Spitalele şi clinicile medicale din România sunt alese, de obicei, doar pentru tratarea unor probleme minore de sănătate, se mai arată în comunicare.

Zahal Levy, Preşedintele MediHelp Internaţional este citat în comunicare: "Într-o ţară cu investiţii foarte mici în sistemul de sănătate, este bine ca românii să aibă posibilitatea de a alege atunci când vine vorba de sănătatea lor. Planurile internaţionale de asigurări de sănătate private oferă o acoperire integrală pentru toate condiţiile medicale în cele mai cunoscute spitale şi clinici medicale din lume. Deşi sistemul naţional de sănătate este în curs de dezvoltare, furnizorii medicali din Austria, Marea Britanie şi Germania şi chiar din ţările vecine par să fi câştigat încrederea pacienţilor din România. Ne bucurăm că putem oferi clienţilor noştri, prin planurile de asigurări private de sănătate pe care le dezvoltăm, posibilitatea de a alege orice spital sau clinică din lume".

Studiul MediHelp Internaţional arată că acest tip de client tinde să cumpere asigurări private de sănătate atât pentru el, cât şi pentru familie. Motivele principale de achiziţionare sunt: lipsa de încredere în sistemul naţional de sănătate, călătoriile în interes de serviciu în străinătate, experienţa anterioară cu produse similare şi, de asemenea, înţelegerea produselor şi a beneficiilor lor.

Studiul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de clienţi ai MediHelp Internaţional, care au achiziţionat asigurări private de sănătate internaţionale în ultimii trei ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb