AVAS vinde Petromin Constanţa

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 4 noiembrie 2009

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) oferă la vânzare 70 % din capitalul social al Petromin SA Constanţa, potrivit unui comunicat.

Licitaţia cu strigare va avea loc în data de 11 decembrie 2009, orele 11.00, la sediul AVAS. Preţul de pornire al licitaţiei este de 0,95 lei/acţiune, iar valoarea pachetului de acţiuni oferit la vânzare este de 14,95 milioane lei.

Verificarea şi analizarea documentelor de participare la licitaţie se va face până în data de 11 decembrie 2009, orele 10.00, când se va întocmi şi afişa lista ofertanţilor acceptaţi.

AVAS scoate pentru a doua oară la privatizare în 2009 Petromin Constanţa. În cazul primei ofertări la vânzare, care a avut loc în luna iulie, nu a fost depusă nicio ofertă până la termenul limită de 2 septembrie 2009.

Petromin Constanţa are ca activitate principală transportul maritim şi de coastă. Capitalul social este de 56,21 milioane lei. Acţionariatul societăţii este format din AVAS - 70,02 %, SIF Transilvania - 23,83 % şi alţi acţionari - 6,15 %.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. totul sa vandut in tara asta mai are sa ne vada si pe noi.or sa ajunga falimentare ,bani vor fi mancatii de uni iar altii vor trage pana nor mai putea de foame ,cu datorii in banci ,desculti si goi.vinde-ti domnilor de la avas si domnilor guvernanti tot absolut tot si aerul pe care il respiram.a-ti terminat biata tarisoara .a-ti desfiintat fabrici,uzine ,ferme distribuitor de presa toate au incaput pe mana unor sarlatani inculti care au stiut sa profite de criza neuronilor parlamentarilor nostri si au facut ce au vrut in aceasta tara .noi in tara noastra am ajuns sa fim straini .ma opresc aici ca cine stie ce mai scriu si ma leaga astia,ca pe cei care au furat o tara intreaga nu-i leaga nimeni ,dar pe cei care fura cu punga ii leaga de nu-i mai scapa nimeni

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb