AVBS Credit prezintă un plan sigur persoanelor interesate să-şi deschidă o afacere în domeniul financiar-bancar

G.U.
Companii / 25 octombrie 2021

Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit

Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit

Compania românească de brokeraj bancar, AVBS Credit, prezintă un plan sigur persoanelor interesate să-şi deschidă o afacere în domeniul financiar-bancar, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Conform companiei AVBS Credit, printre calităţile esenţiale ale unui broker de credite de succes, antreprenor în sistem de franciză, se numără: 50% spiritul competitiv şi determinarea de a obţine câştiguri financiare considerabile, 20% deprinderea cunoştinţelor de brokeraj bancar cu scopul de a identifica şi intermedia clienţilor soluţiile de finanţare potrivite, 15% abilitatea de a comunica concret şi clar cu toate părţile implicate în procesul de creditare, 10% experienţa în vânzările de credite bancare, 5% deschiderea către activităţi de marketing şi abilitatea de a dezvolta relaţii strategice şi de networking.

"Să fii broker de credite în sistem de franciză AVBS Credit înseamnă să îţi dezvolţi şi mai mult competenţele în domeniul financiar-bancar, să te familiarizezi cu toate procedurile care ţin de intermedierea tuturor tipurilor de credite din portofoliu, să devii un expert în creditare, dar totodată să ai libertatea şi câştigurile financiare ale unui antreprenor prosper. În ultimul an, pe fondul restructurărilor masive din sistemul bancar, am sesizat o migrare accentuată a personalului din bănci care, pe măsura pregătirii, doreşte să avanseze în carieră pentru a avea o mai mare flexibilitate în privinţa timpului dedicat familiei, dar şi pentru o evoluţie financiară direct proporţională cu propria implicare", explică Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Pentru ca franciza să devină productivă chiar din prima lună de funcţionare, compania AVBS Credit ajută specialiştii din domeniu financiar-bancar, care devin brokeri de credite francizaţi, prin oferirea întregului know-how în creditare, prin suport tehnic şi asistenţă, dar şi prin intermediul unui flux de lucru facil, se menţionează în comunicat.

Specialiştii din domeniul financiar-bancar care investesc 20.000 LEI în taxa de franciză AVBS Credit, îşi pot recupera investiţia în primele 2-3 luni de activitate, iar după primele 6 luni de brokeraj bancar îşi pot tripla veniturile, obţinând încasări chiar şi de 15.000-20.000 euro lunar.

Dintr-o analiză internă AVBS Credit, reiese faptul că potenţialii francizaţi care îşi doresc o carieră în domeniul brokerajului de credite aleg o franciză pentră că: 60% vor să îşi exprime potenţialul maxim, să evolueze în carieră şi să câştige zeci de mii de euro lunar, 20% doresc să îşi planifice singuri programul de lucru, 15% vor să aibă mai mult timp liber pentru familie, 5% doresc să fie proprii lor şefi.

Ce trebuie să faci pentru a înfiinţa o franciză AVBS Credit?

''În contextul în care băncile şi IFN-urile din România au deja stabilite numeroase parteneriate strategice cu brokerii de credite, specialistul cu experienţă în domeniul financiar-bancar poate să acceseze o franciză în brokerajul de credite, iar prin desfăşurarea activităţii de intermediere a împrumuturilor financiare, brokerul de credite beneficiază de toate avantajele şi facilităţile puse la dispoziţie de AVBS Credit. Ba chiar mai mult decât atât, instituţiile financiare investesc în brokerii de credite deoarece brokerajul bancar a devenit recunoscut ca un puternic canal de vânzări alternative, rentabil şi profitabil pe termen lung'', au precizat reprezentanţii AVBS Credit.

AVBS Credit urmăreşte să îşi dezvolte la nivel naţional reţeaua de francize în domeniul brokerajului bancar, în special în Bucureşti şi în cele mai importante oraşe din ţară. Compania AVBS Credit doreşte să coopteze în echipă specialişti din banking, cu experienţă mai ales pe partea de creditare, dar care să aibă şi un puternic spirit antreprenorial.

Specialiştii cu experienţă financiar-bancară şi în vânzările directe de produse de creditare, care stăpânesc arta comunicării offline şi online, cu un pachet interior de bune practici, care ştiu să folosească instrumentele informatice specifice de lucru, au cunoştinţe minime de marketing, sunt dornici să îşi consolideze o reputaţie impecabilă pe plan local ca brokeri de credite şi care au viziunea necesară pentru a dezvolta pe termen lung franciza AVBS Credit, îşi pot deschide un birou în domeniul intermedierii creditelor bancare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb