AVBS: romanii isi rotunjesc constant veniturile

T.B.
Companii / 1 aprilie

Valentin Anghel, fondator AVBS Broker de Credite

Valentin Anghel, fondator AVBS Broker de Credite

În România există mulţi oameni care îşi doresc să îşi rotunjească veniturile si chiar să devină mici antreprenori, se arată într-un comunicat al AVBS, remis redacţiei. AVBS s-a gândit la ei, dar şi la cei care cu greu obţin un credit ipotecar, conform sursei.

Astfel, a creat o situaţie de tipul win-win! Câştigă şi cel care are nevoie de credit ipotecar, dar şi cel care intermediază creditul, iar AVBS Broker de Credite îşi accelerează astfel extinderea companiei în întreaga ţară, informează sursa.

Compania de intermediere de credite românească a lansat în februarie o aplicaţie unicat în piaţa românească iBanker, ce prezintă avantajul că elimină toate erorile umane ce pot să apară în legătură cu eligibilitatea unui client, în a primi un credit ipotecar sau nu de la o anumită bancă şi care este la zi cu toate modificarile pe care băncile le fac legat de condiţiile acordării de credite, potrivit companiei.

Conform datelor din comunicat, "Nu mai este nevoie ca brokerul să piardă timp să caute soluţii sau să calculeze variante de creditare pentru clienţi, ci se va focaliza pe a asculta clientul şi a-i oferi un serviciu aproape perfect. AVBS vine aşadar în sprijinul celor care vor să activeze în piaţa creditelor ipotecare şi sunt interesaţi să-şi rotunjească veniturile sau, de ce nu, să devină antreprenori. Softul iBanker nu doar că ajută clienţii să obţină cea mai bună soluţie de creditare şi micşorează timpii de aşteptare pentru acordarea unui credit ipotecar, dar prezintă avantajul că înlesneşte reconversia profesională pentru cei care vor un job nou sau un job în plus, fără a fi obligaţi să urmeze o nouă specializare." (Valentin Anghel, fondator AVBS Broker de Credite). iBanker este gestionat de sistemul AI şi a fost dezvoltat de o firmă din România şi una din SUA.

De la lansarea softului si până în prezent, peste aproximativ 130 de români i s-au alăturat pentru a facilita acordarea de credite ipotecare. "Oameni din vânzări din numeroase domenii colaborează cu AVBS, utilizând softul nostru, pentru a-i sprijini pe cei care sunt în căutarea unui credit ipotecar în vederea achiziţionării unei locuinţe. Persoanele fizice care vor să aibă un venit suplimentar ni se pot alătura pentru a colabora cu noi. Până la finalul anului ne dorim să atragem în acest sistem de reseller cel puţin 500 de astfel de persoane pentru care piaţa creditelor ipotecare poate deveni o nouă oportunitate de câştig.", (Valentin Anghel, fondator AVBS Broker de Credite).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb