"Avicola" Braşov îşi modifică actul constitutiv

Ovidiu VRÂNCEANU, Braşov
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 17 iulie 2009

"Avicola" Braşov îşi modifică actul constitutiv

Compania Avicola Braşov a convocat pentru 19 august Adunarea generală a Acţionarului, urmând să fie luată în dis­cuţie modificarea actului constitutiv al societăţii. Acţionarii vor decide asupra adăugării în obiectul de activitate al firmei şi a "activităţilor de testare şi analize tehnice".

De asemenea, actul constitutiv al societăţii va fi modificat în sensul că se va enunţa că Ioan Popa deţine 70,83% din acţiunile societăţii, în timp ce un grup de persoane fizice deţine 20,59%, iar alte persoane juridice deţin restul de 8,58% din capitalul social al companiei.

Compania Avicola Braşov a încheiat anul trecut cu un profit de 2,77 milioane de lei, după ce în anul anterior înregistrase pierderi de 30,46 milioane de lei. Cifra de afaceri a societăţii braşovene a crescut, anul trecut, cu o treime, de la 55,5 milioane de lei, la 73,2 milioane de lei. Compania braşoveană are o valoare de piaţă de 12,5 milioane lei (2,94 milioane euro), aferentă cotaţiei de 1,88 lei, stabilită la începutul anului.

Grupul Transavia a investit anul trecut 10,5 milioane de euro în modernizarea şi creşterea capacităţii de producţie a societăţii Avicola SA Braşov. Potrivit reprezentanţilor Transavia, investiţiile au fost realizate în modernizarea abatorului, a secţiei de incubaţie şi a fermelor de creştere a puilor de carne. Totodată, firma a desfiinţat secţia de producţie de ouă, deoarece produsele erau vândute la preţuri mai mici decât cos­turile necesare.

Compania Avicola Braşov a fost preluată la finele lunii august 2007 de către grupul Transavia Alba-Iulia, preşedintele acestuia fiind numit şi la conducerea Consiliului de Administraţie al firmei braşovene. Atunci, acţionarii societăţii aprobau majorarea capitalului social cu 18,3 milioane de lei, până la 23,4 milioane de lei, prin aport de numerar al grupului din Alba-Iulia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb