AVIONUL AIRASIA DISPĂRUT:  Cel puţin 40 de cadavre au fost recuperate din Marea Java

E.D.
Internaţional / 30 decembrie 2014

Cel puţin 40 de cadavre au fost recuperate din Marea Java, în urma căutărilor care se desfăşoară pentru recuperarea rămăşiţelor avionului AirAsia dispărut în Indonezia, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al marinei naţionale.

"La radioul militar s-a anunţat că nava de război Bung Torno a recuperat 40 de cadavre, şi numărul creşte. Sunt foarte ocupaţi momentan", a precizat acesta.

Marţi dimineaţă agenţia pentru situaţii de urgenţă a confirmat că rămăşiţele observate în Marea Java aparţineau aeronavei despre care se crede că s-a prăbuşit în urmă cu două zile.

"La ora 13.25 (08.25 ora României), am văzut un obiect plutitor care semăna cu cadavrul unui pasager" al aeronavei care a dispărut duminică la scurt timp după decolare, a declarat directorul agenţiei naţionale indoneziene de căutare şi salvare, Bambang Soelistyo, în timp ce televiziunea difuza imagini cu cadavrul ce plutea pe apă.

Cu puţin timp înainte, directorul general al aviaţiei civile indoneziene afirma că fragmentele depistate marţi în Marea Java sunt cele ale "avionului AirAsia". "Pentru moment, se poate confirma că este avionul AirAsia, iar ministrul Transporturilor va pleca în scurt timp către Pangkalan Bun", în zona căutărilor, unde au fost descoperite fragmentele respective, a precizat Djoko Murjatmodjo.

"Pe baza observaţiilor efectuate de echipele de căutare şi salvare, au fost găsite obiecte importante precum o uşă pentru pasageri şi o uşă de cală. Acestea au fost găsite în mare, la 100 de mile (160 de kilometri) sud-vest de Pangkalan Bun", oraş din centrul regiunii Kalimantan, pe insula Borneo, a precizat el.

Avionul Airbus al companiei AirAsia (zborul QZ8501) a dispărut duminică la scurt timp după ce decolase din Surabaya, al doilea oraş din Indonezia, cu destinaţia Singapore. Căutările se concentrează în jurul insulelor Bangka şi Belitung, în Marea Java.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb