Avison Young deschide un birou nou în Austria

S.B.
Companii / 22 mai 2021

Avison Young deschide un birou nou în Austria

Compania canadiană de consultanţă imobiliară Avison Young, prezentă în România din 2017, anunţă extinderea în Europa prin deschiderea unui nou birou în Austria, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Pe piaţa din Austria, agenţia va avea o afiliere strategică cu firma locală GVA Real Consult, care va activa sub brandul Avison Young şi va furniza servicii integrate clienţilor locali şi multinaţionali, având ca obiectiv dezvoltarea serviciilor de consultanţă imobiliară către clienţi din regiunea DACH.

Activând de 30 de ani pe piaţă, experţii GVA Real Consult au oferit soluţii personalizate pentru clienţii companiei, având o experienţă vastă în investiţii, finanţare, evaluarea proprietăţilor, administrarea clădirilor şi a procesului de închiriere pentru chiriaşi, proprietari şi investitori. Echipa GVA Real Consult oferă, de asemenea, expertiză în responsabilitatea corporativă şi guvernanţă, sprijinind clienţii în luarea deciziilor de dezvoltare durabilă, investiţii şi management al proprietăţii.

Astfel, Avison Young îşi extinde amprenta existentă în Europa, unde compania are operaţiuni deja în România, Germania, Ungaria, Irlanda, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă şi Marea Britanie.

"Suntem concentraţi să ne extindem acolo unde clienţii noştri au nevoie de noi şi unde există resursă umană cu potenţial. Echipa de profesionişti din Austria cu o experienţă vastă în domeniu se alătură unui număr tot mai mare de consultanţi şi experţi Avison Young din Europa, care pun în valoare accesul la informaţiile şi tehnologiile companiei, pentru a oferi cele mai bune servicii clienţilor noştri.", a declarat Mark Rose, preşedinte şi CEO al Avison Young.

Pe lângă noul birou din Austria, anul acesta Avison Young s-a extins pe alte trei pieţe noi din Europa, deschizând birouri în Ungaria, Bulgaria şi Cehia. Deschiderea biroului Avison Young din Cehia a fost coordonată de David Canta, managing director al Avison Young România, care s-a implicat în recrutarea echipei de profesionişti în domeniul imobiliar din regiune.

"Sunt foarte fericit că am atins obiectivul de a acoperi o mare parte din regiune într-un timp foarte scurt. Pe măsură ce ne extindem, vom continua să ne axăm pe atragerea celor mai bune talente şi pe dezvoltarea unor fundamente sănătoase care să ne permită să creştem acoperirea operaţiunilor în regiune şi pe alte pieţe din Europa. Pe lângă echipa foarte puternică pe care o dezvoltăm în restul Europei, biroului din Bucureşti s-au alăturat recent Laurenţiu Duică, Andrei Voica şi Otilia Bordei, care întăresc capabilităţile locale în sectorul logistic şi de birouri.", a declarat David Canta, Principal Avison Young România & Cehia.

"Când eşti un jucător emergent, ai ocazia să faci lucrurile diferit, fără a avea pe umeri presiunea unei "moşteniri". Marile firme vorbesc despre transformare şi managementul schimbării pentru operaţiunile lor extinse, în timp ce noi construim de la zero cele mai bune practici. Avem o cultură unică, avem o mentalitate de dezvoltare continuă şi agilitatea de a integra cele mai recente inovaţii în operaţiuni şi furnizarea de servicii. Acest lucru face ca Avison Young să fie atractivă pentru oamenii talentaţi care doresc să se alăture unei companii cu aspiraţii şi ambiţii înalte, dar şi pentru clienţii ce-şi doresc o abordare proaspătă care să rezoneze cu strategiile lor progresiste.", a completat David Canta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb