Bacolux Hotels îşi suspendă activitatea locaţiilor sale din Herculane şi Buşteni

C.B.
Companii / 16 martie 2020

Bacolux Hotels îşi suspendă activitatea locaţiilor sale din Herculane şi Buşteni

Bacolux Hotels a decis să se alinieze măsurilor recomandate de statul român şi să pună mai presus de toate siguranţa şi sănătatea oaspeţilor şi angajaţilor săi. De astăzi, 16 martie, Bacolux Hotels îşi suspendă activitatea locaţiilor sale din Herculane şi Buşteni, respectiv Afrodita Resort & Spa, Diana Resort şi Pensiunea Bacolux. Rămâne deschis Craioviţa Hotel & Events din Craiova, sediul central al companiei, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels, a declarat: " Principala noastră dorinţă este să contribuim cât mai mult la reducerea gradului de contaminare a bolii, dar totodată, să ne protejăm oaspeţii şi echipa. În acest moment prevenţia şi luarea tuturor măsurilor de siguranţă trebuie să fie prioritatea noastră, a tuturor, şi sperăm ca această decizie să sprijine eforturile comunităţii şi a autorităţilor de a stopa cât mai repede această situaţie de o gravitate fără precedent."

În toată această perioadă, departamentele administrative din cadrul companiei vor funcţiona după un program redus, dar vor fi disponibile pentru turiştii şi agenţiile de turism, care au nevoie de suport în rezolvarea diverselor situaţii administrative. De asemenea, Bacolux Hotels va ţine legătura cu oaspeţii şi cu partenerii prin toate mijloacele de comunicare disponibile.

Echipele de suport vor continua să comunice online, pe propriile canale de comunicare, pe platformele de Social Media şi pe platformele de rezervări. Ele vor răspunde atât la neclarităţi, la solicitările de rezervări pentru sezonul estival, dar vor crea şi oferte cu politici flexibile de anulare.

Marius Băzăvan, General Manager, Bacolux Hotels, a declarat: " Ne confruntăm cu o situaţie fără precedent în industria turismului. Toate investiţiile noastre în turismul intern sunt începând de acum anulate sau amânate. Primele măsuri pe care le-am întreprins în urma acestei decizii au fost în sensul evitării concedierii celor aproximativ 300 de angajaţi pe care grupul nostru îi are în acest moment. Este o responsabilitate foarte mare şi este ultimul lucru pe care ni-l dorim. Trebuie însă înţeles foarte clar că este necesar ca statul să intervină urgent în segmentele afectate cu măsuri economice de susţinere, dacă ne dorim să mai avem o industrie a turismului după această criză."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cred ca e timpul sa justifice banii cu care au fost facute investitiile la aplicarea pentru ajutor financiar, si mai ales taxele si contributiile sociale si apoi ANAF va da banii intr-un cont de unde poate sa-i ia inapoi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb