Bacolux Hotels România a investit 7 milioane euro în noul hotel din Eforie Nord

E.O.
Companii / 19 mai 2022

Bacolux Hotels România a investit 7 milioane euro în noul hotel din Eforie Nord

Grupul Bacolux Hotels România urmează să deschidă, la începutul lunii iunie, cel mai nou hotel din portofoliu - Bacolux Koralio Eforie Nord, în urma unei investiţii de peste 7 milioane de euro.

Bacolux Koralio, clasificat la 4 stele, are 212 camere şi apartamente, un restaurant (salon şi terasă în aer liber cu o capacitate de 400 de locuri), un lobby bar, dar şi trei săli de conferinţă cu dotări complete. La capitolul agrement, hotelul deţine trei piscine exterioare încălzite - una pentru adulţi, ce va beneficia de un bar şi de o terasă, şi două piscine pentru copii, completate de trei tobogane cu apă.

La ultimul nivel al hotelului, au fost amenajate trei studiouri, fiecare cu terasă privată, zonă de plajă şi jacuzzi. Cel mai mare studio are o suprafaţă de 85 mp şi o terasă de 180 mp şi oferă o privelişte spectaculoasă asupra staţiunii, atât spre mare, cât şi către lacul Techirghiol.

Bacolux Koralio este denumirea fostului Hotel Hefaistos (2 stele), care a fost upgradat şi reamenajat în totalitate de grupul de companii format din Vacolux Afrodita Resort & Spa, Bacolux Diana Resort si Bacolux Craiovta Hotel & Events. Noul hotel va oferi turiştilor servicii all inclusive.

Laura Pătru, PR & Communication Manager Bacolux Hotels, subliniază: "Bacolux Koralio* păstrează, asemenea locaţilor Bacolux din Herculane, conceptul care recreează mediul exterior în interior. Echipa de arhitecţi români, care a creat conceptul, şi-a dorit ca acesta să fie elementul definitoriu pentru designul tuturor locaţiilor Bacolux".

Obiectivul major pe care echipa Bacolux Hotels şi l-a fixat în cadrul acestei renovări majore a fost obţinerea unei locaţii confortabile, dedicate relaxării. "Ne-am dorit extinderea la maxim a spaţiilor vitrate pentru a permite accesul luminii naturale, dar şi o conectare cât mai, optând pentru un design atemporal", adaugă reprezentanţii Bacolux Hotels, în cadrul unui comunicat.

Resortul beneficiază de mai multe piscine exterioare încălzite, de un program de entertainment extins, dar şi de implementarea sistemului all inclusive child-friendly.

Unitatea hotelieră este destinată, în principal, familiilor, însă poate acomoda cu succes atât evenimente corporate şi private, cât şi echipe sportive.

Bacolux Koralio din Eforie Nord va fi deschis în perioada iunie - septembrie, dar managementul este pregătit să prelungească acest program de funcţionare dacă piaţa o va cere, astfel încât, pe termen lung, locaţia să fie deschisă all seasons.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb