BĂIŞANU: Toţi suntem vinovaţi de situaţia din transporturi

L.I.
Politică / 1 aprilie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Deputatul ALDE, Ştefan Băişanu a declarat astăzi, că toate partidele care au fost la guvernare sunt vinovate de situaţia din transporturi şi a subliniat că ALDE îl sprijină pe Răzvan Cuc în funcţia de ministru al Transporturilor, informează Agerpres.

"Această moţiune (...) este pentru mine un generator de moment al adevărului şi cred că la acest moment trebuie să vorbim de cauze şi soluţii. Am văzut la acest pupitru foarte mulţi deputaţi transformaţi în procurori care au înfierat cu mânie proletară ceea ce nu au reuşit să facă atâta vreme cât au fost ei înşişi la guvernare de-a lungul timpului. Dacă vrem să găsim vinovaţi, vinovaţi suntem toate partidele de-a lungul întregii istorii democratice a României de 30 de ani. Niciunul dintre partidele de aici din sală, care au fost rând pe rând la guvernare, nu este departe de rezultatul în care ne aflăm, inclusiv tehnocraţii, USR-iştii, cioloşiştii, pluşii şi minuşii din această sală. (...) Toţi suntem la fel de vinovaţi ", a afirmat Băişanu, conform Agerpres.

Acesta a mai adăugat la dezbaterea moţiunii simple pe Transporturi că "dacă nu vom recunoaşte lucrul acesta, dacă nu vom veni cu soluţii ci doar cu inchiziţii şi procurori, România va continua să se zbată între unii sunt frumoşi şi deştepţi, alţii sunt proşti, funcţie de situaţia în care se află la un moment dat, la guvernare sau în Opoziţie. România nu mai are nevoie de scandal, are nevoie de oameni care să muncească şi de aceea ALDE, eu, personal, voi sprijini acest Guvern şi pe acest ministru căruia îi promit că, dacă nu face ceea ce ne-am înţeles, palma pe care am bătut-o nu este respectată, voi fi primul care voi spune că ne-am păcălit cu toţii. Îmi doresc să văd la acest final de mandat ALDE - PSD şi realizări în acest domeniu".

Deputatul ALDE a afirmat că una dintre cauzele situaţiei din transporturi este legată de faptul că bugetul nu este îndestulător.

El a mai susţinut că în patru ani firmele străine au declarat 2,5 miliarde de euro profit net, iar firmele româneşti - 55 miliarde de euro.

Potrivit lui Băişanu, o altă cauză a problemelor din domeniu este fostul ministru Traian Băsescu.

El a precizat că timp de 30 de ani în România banii pe mare infrastructură s-au dus peste 65% în Ardeal, peste 35% în Bucureşti-Ilfov, 3,5% în Dobrogea, în timp ce în Moldova deloc.

Moţiunea simplă pe Transporturi, iniţiată de PNL şi PMP, a fost dezbătută astăzi, de plenul Camerei Deputaţilor şi va primi votul final miercuri. Moţiunea se intitulează "Mandatul ministrului Cuc cu numărul 3 este unul de nota 3".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb