BARNA, DESPRE DECIZIA PRIVIND REALITATEA TV CNA, jandarmul lui Dragnea împotriva televiziunilor

A.T.
Politică / 15 ianuarie 2019

Dan Barna (sursa fotoŞ Twitter)

Dan Barna (sursa fotoŞ Twitter)

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, a criticat, astăzi, decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului de a suspenda pentru zece minute emisia postului Realitatea TV, acuzând CNA că este "călăul lui Liviu Dragnea" şi susţinând că PSD şi ALDE guvernează împotriva românilor.

"Consiliul Naţional al Audiovizualului demonstrează încă o dată că este călăul lui Liviu Dragnea. La fel ca jandarmii care i-au bătut pe data de 10 august pe cetăţenii români care protestau paşnic în Piaţa Victoriei, CNA suspendă astăzi pentru 10 minute emisia Realitatea TV pentru că au ilustrat adevărul cu privire la acţiunile abuzive din 10 august ale jandarmilor controlaţi de PSD şi ALDE. PSD şi ALDE nu se dezmint şi continuă să guverneze împotriva cetăţenilor, pe care îi tratează cu bătaie şi batjocură. CNA, un organism care ar fi trebuit să reprezinte imparţialitatea în media românească, ignoră derapajele şi minciunile ordinare pe care PSD şi ALDE ni le servesc zilnic pe posturile de televiziune aservite lui Dragnea şi îşi înfige colţii în dreptul românilor de a protesta liber şi paşnic", a scris Dan Barna pe Facebook, potrivit Agerpres.

Liderul USR a opinat că PSD şi ALDE guvernează folosind practici comuniste şi a precizat că va cere o comisie de anchetare a activităţii CNA, întrucât acest organism se află sub control parlamentar

"Devine din ce în ce mai clară încercarea disperată a lui Dragnea de a prelua statul pe persoană fizică şi de a pune pumnul în gură oricui îndrăzneşte să spună adevărul care îl incomodează. Pe Dragnea, Tăriceanu, Carmen Dan, Tudorel Toader şi pe alţii ca ei îi enervează libertatea presei, libertatea românilor şi adevărul! Practicile comuniste nu mai sunt prezente doar în manualele de istorie. PSD şi ALDE guvernează întocmai cum au fost şcoliţi să o facă înainte de 1989. Aşa nu se mai poate! Dat fiind că CNA este o instituţie care funcţionează sub control parlamentar, USR va cere la începutul sesiunii o comisie de anchetare a activităţii acesteia', se mai arată în postarea liderului USR.

Posturile Realitatea TV şi România TV au fost sancţionate de către Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru modul în care au reflectat mitingul din Bucureşti de pe data de 10 august 2018, astfel că Realitatea TV va avea obligaţia de a difuza joi, timp de zece minute, textul deciziei CNA, iar România TV va trebui să plătească o amendă de 15.000 de lei.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. DRAGNEA n-are nicio VINA,

    Are doar PESTA PORCINA!

    ...si subordonatii lui GUITZA dupa cum li se GROHAIE.. 

    1. Realitatea n-are nicio vină, este televiziunea civilă a SRI, spre deosebire de UM Digi.

    Dragnea SANTAJISTUL=OMUL MOSCOVEI

    1. În capitalism Securitatea nu deține televiziuni insolvente de 6 ani.

    romanul barna sau securistul barna?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb