BAT îl numeşte pe Frederico Monteiro la conducerea Ariei Europa Centrală şi de Sud

G.U.
Companii / 16 iulie 2021

Frederico Monteiro

Frederico Monteiro

BAT îl numeşte pe Frederico Monteiro la conducerea Ariei Europa Centrală şi de Sud (CES), conform unui comunicat de presă remis redacţiei. După îndeplinirea tuturor formalităţilor, Fred va coordona de la Bucureşti operaţiunile pentru şapte pieţe: România, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Slovacia şi Ungaria. După ce a condus cu succes CES în ultimii trei ani şi jumătate, Ram Addanki se va retrage din activitate. BAT este cel mai mare contribuabil la bugetul de stat al României, cu o contribuţie în anul 2020 de peste 9,6 miliarde de lei, sub formă de taxe şi accize.

Fred Monteiro, în prezent director regional de marketing pentru Europa şi Africa de Nord (ENA), s-a alăturat BAT în Brazilia în urmă cu aproape 13 ani. În 2009 s-a mutat în Japonia, ocupând poziţia de director de marketing şi, ulterior, de Director General. Fred s-a mutat apoi la Londra, unde a preluat rolul de coordonator al echipei pentru produse şi inovaţii şi apoi pe cel de director de marketing pentru produsele cu risc redus.

Potrivit sursei citate, în februarie 2019, Fred a devenit Marketing Manager pentru regiunea Europa şi Africa de Nord, având o contribuţie esenţială la dezvoltarea puternică a noii categorii de produse pe toate pieţele din regiunea Europa şi Africa de Nord.

"Sunt nerăbdător să continuu angajamentul BAT de a construi un viitor mai bun (A Better Tomorrow) oferind consumatorilor adulţi o gamă largă de produse satisfăcătoare şi cu risc redus, cum este glo", a declarat Fred Monteiro, noul director pentru Europa Centrală şi de Sud al BAT.

Ram Addanki, în prezent director al CES, a decis să se retragă din activitate după mai bine de 27 de ani petrecuţi în cadrul BAT în diferite ţări.

"Ultimii ani au reprezentat o călătorie fantastică, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Sunt recunoscător că am putut contribui la transformarea companiei de-a lungul timpului, gândindu-mă mereu la consumatorii noştri şi la modul în care putem răspunde mai bine nevoilor lor, reducând în acelaşi timp impactul business-ului nostru asupra sănătăţii", a declarat Ram Addanki, actualul director pentru Europa Centrală şi de Sud al BAT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb