Bayer donează 386 de mii de lei pentru susţinerea spitalelor din România

M.A.
Companii / 8 aprilie 2020

Bayer donează 386 de mii de lei pentru susţinerea spitalelor din România

Bayer s-a alăturat campaniei #scutpentruspitale a Asociatiei "Zi de Bine" din România, cu o donatie de 386.000 de lei, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, scopul donatiei este acela de a sprijini spitalele din România, oferindu-le teste de diagnostic, dezinfectanţi, echipamente de protecţie pentru medici, containere în care să amenajeze camerele de triaj, echipamente medicale pentru unităţile de terapie intensivă, etc.

"În următoarele zile, spitalele din România vor primi echipamente de protecţie şi echipament medical destinate profesioniştilor din domeniul sănătăţii. Este un pas în lupta împotriva acestei boli care ne-a schimbat viaţa. Prin această donaţie, ne dorim să susţinem activităţile de îngrijire a populaţiei şi să ajutăm la limitarea răspândirii virusului printre profesioniştii din domeniul sănătăţii. Ca jucător cheie şi respectat din domeniul ştiinţelor vieţii, Bayer va continua să se implice şi să răspundă nevoilor spitalelor şi profesioniştilor din domeniul sănătăţii din România.", transmite Bayer.

Pascal Cassecuelle, Directorul General al Bayer România şi Senior Bayer Representative pentru grupul de ţări România / Bulgaria / Moldova, a declarat: "Colegii din România sunt dedicaţi menţinerii aprovizionării cu medicamente, produse pentru sănătatea consumatorilor, dar şi cu produse pentru pentru protecţia plantelor sau seminţe, susţinând prin acţiunile lor misiunea noastră "Sănătate pentru toţi, nimeni fără hrană". Ajutorul de urgenţă a fost menit pentru a sprijini în continuare spitalele şi personalul din cadrul acestora în timpul crizei ".

"România nu a ajuns încă la apogeul crizei, dar este deja puternic afectată de pandemia provocată de coronavirus. Spitalele se îndreaptă către limitele capacităţii lor, iar nevoile sistemului public de asistenţă medicală din întreaga ţară devin din ce în ce mai vizibile în fiecare zi. În acest context, fără echipamentul medical sau de protecţie necesar, în România se poate prevedea o evoluţie fulminantă a COVID-19 în viitorul apropiat.", arată comunicatul remis.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb