BCR lansează primul card de credit accesibil 100% online

A.P.
Companii / 25 noiembrie 2020

BCR lansează primul card de credit accesibil 100% online

Banca Comercială Română lansează primul card de credit 100% online, care poate fi accesat direct din aplicaţia George, de pe telefon, tabletă sau calculator, fără niciun drum la bancă, anunţă un comunicat de presă.

Cardul poate fi obţinut în aproximativ 7 minute, după câteva click-uri sau atingeri de ecran, în care clienţii îşi confirmă datele, îşi dau acordul pentru interogarea bazei de date a ANAF, aleg adresa de livrare, primesc şi semnează electronic documentaţia contractuală.

Cardul, emis sub sigla Visa, este trimis prin curier împreună cu instrucţiunile de activare, nefiind nevoie în nicio etapă de deplasarea în vreo sucursală bancară.

Eleni Skoura, director Executiv Produse si Segmente Retail a spus: "Oferim în George o nouă experienţă complet digitală: primul card de credit 100% online. Tot procesul de obţinere şi aprobare a fost conceput şi dezvoltat în timp record de colegii noştri în laboratoarele digitale ale BCR, cărora aş vrea să le mulţumesc. Cardul de credit 100% online vine să completeze oferta de produse şi servicii de daily banking disponibilă pe platforma George, de la creditul de nevoi personale, refinanţare, depozit, cont de economii, asigurări, cashback, top-up şi multe altele. Practic, clienţilor noştri nu le mai rămân prea multe motive pentru a ajunge într-o sucursală, în condiţiile în care pot avea din confortul şi siguranţa de acasă cele mai importante servicii ale unei bănci. Vom continua intensiv procesul de digitalizare a serviciilor şi produselor BCR".

Cardul de credit 100% online nu are niciun comision de emitere şi vine cu un cost de 0 lei de administrare, în primul an de utilizare. Clienţii pot obţine un plafon minim de creditare de 1.000 lei şi maxim de 20.000 lei, în limita a 4 salarii nete şi beneficiază achiziţii de până la 12 rate cu dobândă 0% pentru cumpărături de peste 200 lei (sau echivalent) de oriunde din lume, online sau offline.

Cardul oferă o perioadă de graţie de până la 55 zile în care dobânda este 0% pentru plăţile efectuate la comercianţi sau pe Internet, plata facturilor la ATM-urile BCR şi alte operaţiuni bancare. În afara programului de rate cu dobândă 0, dobânda curentă este de 28%/an. Modalităţile de rambursare a liniei de credit utilizate sunt flexibile şi se pot realiza prin aplicaţia George, prin transfer bancar, la aparatele multifuncţionale BCR sau la orice unitate BCR. Pentru a putea aplica la un card 100% online, trebuie să devii mai întâi client BCR. Nici pentru acest lucru nu e nevoie de vreun drum la bancă, o poţi face 100% online, accesând www.bcr.ro/george

De la lansarea din octombrie 2018 până în prezent, ecosistemul digital George a fost echipat cu mai bine de 200 funcţionalităţi, din care 100 numai în acest an, şi a reuşit să depăşească luna trecută 1 milion de utilizatori activi.

Cum pot fi folosite cardurile de credit BCR în avantajul clienţilor:

Nu sunt indicate retragerile de bani de la bancomat (au şi comision de retragere, şi dobândă din prima zi)

Ratele trebuie plătite la timp, pentru a nu fi încărcate cu dobândă

Nu trebuie depăşită perioada de graţie (55 de zile), pentru că se percepe dobândă

Ratele trebuie plătite de către client, în aplicaţia George, la multifuncţionale sau la ghişeu, banii nu se retrag automat din cont

Alte avantaje ale cardului de credit BCR:

Costuri relativ mici de administrare (0 lei cost emitere card, 45 de lei cost de administrare anual)

Extrasul de card se trimite pe e-mail clientului

Poate consulta oricând situaţia cardului pe internet, prin intermediul aplicaţiei George

Beneficiază de programul de loialitate Moneyback: pentru cumpărături cu cardul făcute la magazinele partenere disponibile în George. Primeşte banii inapoi direct în contul din care a facut plata, fără alte bătăi de cap

Poate fi folosit inclusiv în străinătate, la rezervări de hotel sau închirieri auto, unde ţi se cere un card de credit pentru garanţie

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ce le mai place bancilor sa isi bage nasul in interogarile ANAF.

    Spuneti NU unei astfel de oferte. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb