BDR Associates devine agenţia de PR a GEFCO România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 21 septembrie 2009

BDR Associates, asociat exclusiv al grupului Hill and Knowlton în România, devine agenţia de comunicare a companiei GEFCO România, parte a Grupului francez de logistică GEFCO care se situează ca cifră de afaceri între primele 10 grupuri de logistică din Europa, şi printre primii 5, ca reputaţie şi notorietate. BDR Associates va asigura comunicarea grupului GEFCO pentru România în colaborare cu prestigioasa companie de relaţii publice Cohn and Wolfe, care asistă GEFCO la nivel internaţional.

Noul contract semnat de către BDR Associates confirmă expertiza profesională pe care agenţia continuă să o dezvolte pe o noua direcţie: asistarea companiilor cu afaceri în domeniul construcţiilor industriale şi al logisticii , pliindu-se pe un interes investiţional în ascensiune pe piaţa românească.

Anterior contului GEFCO, agenţia a inclus în portofoliul său de clienţi din domeniul logisticii şi parcurilor industriale şi grupul belgian Alinso, câştigat în mai a.c. , pentru care BDR Associates a lansat recent proiectul Ploieşti West Park , cel mai mare şi mai modern parc logistic din Europa de Est ce se adresează Centrelor Europene de Distribuţie.

BDR Associates continuă să îşi dezvolte portofoliul de clienţi reprezentativi în domenii de activitate diverse, adaugând în ultimele luni nume prestigioase ale mediului de afaceri din România precum: Castrol, Centre Ville , Medicover.

Grupul GEFCO

GEFCO este astăzi un nume de referinţă în materie de logistică pentru domeniul industrial. Prin intermediul celor cinci domenii cheie de expertiză - Logistică, Gefboxsystem, Overseas, Overland şi Distribuţie de vehicule - GEFCO propune soluţii globale şi inovatoare pentru toate cerinţele logisticii industriale, atât pe plan local cât şi internaţional, destinate atât zonei amonte cât şi celei aval a proceselor de producţie.

GEFCO este prezent în 100 de ţări din lume şi se clasează între primele 10 grupuri europene de logistică, cu o cifră de afaceri de 3,5 miliarde EUR în 2008. Grupul numără 400 de locaţii în întreaga lume şi are peste 10.000 de angajaţi. GEFCO îşi dezvoltă activitatea în 3 zone prioritare: Europa, Asia şi America de Sud.

Despre BDR Associates

Agenţia de comunicare strategică şi relaţii publice BDR Associates este asociatul exclusiv al companiei Hill & Knowlton în România. Fondată în 1995, BDR Associates oferă asistenţă profesionistă în domeniul comunicării strategice şi al relaţiilor publice pentru mai bine de 400 de clienţi, dintre care 100 sunt importante companii naţionale sau mulţinationale, instituţii oficiale, organisme internaţionale, asociaţii sau agenţii non-guvernamentale din România sau Republica Moldova. BDR este prima agenţie românească de profil care şi-a deschis o reprezentanţă în străinătate, în Republica Moldova, în anul 2002. In 2003, BDR Associates a semnat un contract de parteneriat cu Hill & Knowlton, alăturându-se astfel reţelei internaţionale a grupului WPP. De asemenea, BDR este prima agenţie autohtonă de PR care a câştigat, în 2006, premiul de înaltă reputaţie Sabre for Best Practice in Central-Eastern Europe. BDR Associates este partenerul desemnat de către Organizaţia Internaţională Superbrands pentru implementarea programelor Superbrands în România şi pentru publicarea cărţilor Superbrands.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb