BearingPoint a câştigat Central Banking Award 2016 la categoria "Furnizorul de Tehnologie al Anului"

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 26 ianuarie 2016

Platforma de colectare a datelor, pentru raportare reglementată ABACUS/Regulator - apreciată ca tehnologie de ultimă generaţie

Firma de consultanţă de management şi tehnologie BearingPoint a câştigat prestigiosul premiu Central Banking Award 2016 la categoria "Furnizorul de Tehnologie al Anului".

Juriul a apreciat ABACUS/Regulator, o platformă analitică de raportare reglementată şi de colectare de date, de ultimă generaţie, pentru bănci centrale si autorităţi de supraveghere. Premiul va fi înmânat oficial în cadrul Central Banking Awards ce va avea loc în Londra pe 3 martie 2016. Pentru BearingPoint, un furnizor de software standard de soluţii de reglementare, acest premiu reprezintă un moment important într-o serie recentă de distincţii primite pentru produsele sale inovatoare RegTech.

Christopher Jeffery, preşedinte al Central Banking Awards Committee şi redactor şef al Central Banking, afirmă: "Tehnologia BearingPoint ajută băncile centrale să gestioneze volumele foarte mari de date generate de noi mandate de reglementare şi de stabilitate financiară. În definitiv, acest lucru ar trebui să ajute băncile centrale să folosească datele pentru a lua decizii informate într-un mod precis şi eficient".

Dr. Robert Wagner, global leader financial services la BearingPoint, spune: "BearingPoint ia foarte în serios rolul băncilor centrale, acestea fiind organisme de supraveghere şi reglementare şi garanţi ai stabilităţii financiare, dar şi clienţi ai produselor şi serviciilor noastre. Băncile centrale au, de obicei, de a face cu volume foarte mari de date, de diferite tipuri. Aceste tipuri de date pot proveni din pieţe, pot fi colectate de către entităţi supervizate în scop statistic, prudenţial sau de stabilitate, şi pot fi furnizate de catre diverşi furnizori de informaţii sau obţinute prin cercetare şi analiză internă. Evident, gestiunea volumelor mari de date presupune abordarea corectă în ceea ce priveşte strategia de informare, capacităţile de management al informaţiei precum şi tehnologia în sine. Pentru BearingPoint, lanţul de valoare adăugată în reglementare se întinde de-a lungul a ceea ce mai multe banci centrale ar numi infrastructura pieţei. Cu soluţia noastra Abacus, implementam cu succes cadre de reglementare, lucrând îndeaproape cu clienţii noştri, băncile centrale."

ABACUS/Regulator, un produs BearingPoint lider de piaţă al suitei de soluţii Abacus, este un produs software standard pentru de colectarea şi analiza de date de raportare reglementată pentru bănci centrale şi autorităţi de supraveghere. ABACUS/Regulator facilitează raportarea către Autoritatea Bancară Europeană (EBA), Banca Centrală Europeană (ECB) si Autoritatea Europeană de Asigurări şi Pensii Ocupaţionale (EIOPA). Dincolo de cadrele de raportare pan-europene, soluţia oferă şi generarea de rapoarte personalizate. ABACUS/Regulator facilitează managementul eficient al datelor de raportare în cadrul procesului de supraveghere operatională - de la introducerea de date, vizualizarea şi validarea corecţiilor, analiză, export şi trimiterea datelor la alte organisme interesate. ABACUS/Regulator beneficiază şi de un procesor XBRL de înaltă performanţă.

Despre suita de soluţii Abacus

Cu suita de soluţii Abacus, BearingPoint oferă băncilor, companiilor de asigurări, băncilor centrale şi autorităţilor de reglementare soluţii inovatoare RegTech de-a lungul întregului lanţ de valoare adăugată în reglementare. Clienţii nostri, aproximativ 1800 de companii din peste 20 de tări europene, au încredere în produsele BearingPoint din suita de soluţii Abacus. Printre aceştia se numără instituţii financiare renumite, o mare parte din cele mai importante 120 de bănci europene aflate sub supravegherea SSM, companii de asigurări de top şi autorităţi de supraveghere. BearingPoint oferă o experienţă de neegalat şi un produs unic în ceea ce priveşte reglementarea, de la consultanţă la servicii end-to-end, de la software specializat în reglementare, pana la training permanent.

Despre BearingPoint

Consultanţii BearingPoint înţeleg că lumea afacerilor este în continuă schimbare, iar complexitatea rezultată de aici necesită soluţii inteligente şi adaptive. Clienţii noştri, fie din domeniul comercial, financiar sau guvernamental, beneficiază de rezultate reale în urma colaborării cu noi. Îmbinăm abilităţi industriale, operaţionale şi tehnologice cu produse şi servicii relevante, pentru a furniza soluţii personalizate pentru provocările fiecărui client în parte. Această abordare adaptivă se află la baza culturii noastre şi a dus la formarea relaţiilor de lungă durată cu multe companii şi organizaţii de top din lume. Reţeaua noastră globală de consultanţă are 9700 de oameni care deservesc clienţi în peste 70 de ţări şi se implică alături de aceştia, pentru obţinerea rezultatelor măsurabile şi a succesului pe termen lung.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb