"Bella" a devenit o marcă recunoscută

Cornelia Angelescu
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 5 ianuarie 2009

Lucian Bala, director general adjunct al "Bella" România.

Lucian Bala, director general adjunct al "Bella" România.

Compania "Bella" România, membră a grupului polonez "TZMO Capital", este prezentă pe piaţa românească din anul 1997. A evoluat permanent, pentru anul 2008 fiind estimată o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro, cu 25% mai mare faţă de cea realizată în anul 2007.

Conducerea societăţii declară: "Creşterea vânzărilor România se datorează faptului că în permanenţă ne concentrăm pe dezvoltarea gamei de produse şi venim în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri. Promoţiile, pe care le-am organizat de-a lungul întregului an, au fost bine primite de consumatori şi ne-au încurajat să fim din ce în ce mai creativi. Pentru anul 2009 estimăm o creştere a vânzărilor de 20%".

În acest an, "Bella" România urmează să se concentreze pe dezvoltarea gamei de produse existente, precum şi pe cea a produselor medicale Matopat. Gama Matopat cuprinde plasturi, bandaje, bandaje gipsate, îmbrăcăminte pentru spital, ambalaje pentru sterilizare, deja intrate în portofoliul a numeroase unităţi medicale.

TZMO este un jucător activ pe piaţa produselor medicale, care contribuie şi la crearea de standarde de îngrijire medicală. Spitalul Matopat, înfiinţat de către TZMO SA în Polonia, este func­ţional din anul 2001 şi oferă servicii medicale complexe, jucând un rol important în activitatea de cercetare.

TZMO este lider european în producţia şi furnizarea de dispozitive medicale, produse de igienă şi de îngrijire pe piaţa globală. Oferta grupului se dezvoltă permanent şi cuprinde o gamă largă de produse de igienă feminină şi pentru copii, produse medicale, produse pentru incontinenţă, pentru îngrijirea şi curăţenia casei. Grupul are în prezent, peste 7300 de angajaţi în 20 de companii de producţie, 24 de distribuţie şi 5 de servicii localizate în Europa şi Asia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb