Benefito Mobile targetează 150.000 de euro pe SeedBlink

J.P.
Miscellanea / 21 ianuarie 2021

Marian Velicu, cofondator & președinte, Goil Services Romania, compania care detine Benefito Mobile

Marian Velicu, cofondator & președinte, Goil Services Romania, compania care detine Benefito Mobile

Benefito Mobile, operator virtual de telefonie mobilă (MVNO), targetează 150.000 de euro pe SeedBlink. Listarea Benefito Mobile va avea loc marţi, 26 ianuarie, conform unui comunicat remis de Benefito.

În schimbul acestei finanţări, fondatorii Benefito Mobile vor ceda 10.000 de acţiuni care reprezintă 5,3% din capital.

Benefito Mobile colaborează cu Bonusway şi Cashback World, platforme internaţionale de cash back.

Benefito Mobile este un brand deţinut de Goil Services Romania S.A, o companie înfiinţată în aprilie 2018 care îi are ca acţionari pe Goil Power SRL Italia (acţionar majoritar), Marian Velicu şi Marius Ionescu. Aceştia deţin împreună aproximativ 36% din companie. De altfel, cei doi au lansat împreună în 2012 Veridian - primul operator mobil virtual din România de tip Mobile Virtual Network Enabler / Virtual Network Aggregator.

Operatorii mobili virtuali (MVNO) nu deţin propria reţea de telefonie mobilă, utilizând infrastructura unui operator mobil tradiţional. Benefito Mobile utilizează reţeaua Telekom Romania Mobile Communications, prin intermediul Veridian, care este conectat la reţeaua Telekom Romania Mobile ca Agregator MVNO (MVNA).

"Listarea pe SeedBlink vine la doar câteva săptămâni după ce am atras o investiţie din partea fondului Roca X, o confirmare a faptului că proiectul nostru este unul viabil, cu potenţial ridicat. Aceste finanţări ne vor susţine în a lansa prima cartelă preplatită de telefonie mobilă din România care va crea convergenţă între domeniul telecomunicaţiilor şi cel al retailului. Este un pas foarte important pentru piaţa locală de telecom, dar şi pentru piaţa de retail care va avea la dispoziţie, în premieră pentru România, un model inovator de atragere şi fidelizare a clienţilor", afirmă Marian Velicu, cofondator şi preşedinte al Goil Services Romania, compania care deţine Benefito Mobile.


"Ne bucurăm să sprijinim un nou proiect care face pionierat, de data aceasta primul operator de tip MVNO din România care schimbă modelul de business în domeniul telecom poziţionându-se şi ca un marketplace în relaţia dintre consumatori şi retaileri. Salutăm implicarea în proiect a unei echipe de fondatori foarte experimentaţi în domeniu şi totodată a RocaX, investitorul ancoră cu care continuăm astfel seria de proiecte comune", afirmă Andrei Dudoiu, co-fondator şi CEO al SeedBlink.

"Credem că Benefito Mobile va fi un succes datorită noutăţii (credit gratuit bazat pe achiziţii în

retail) şi atractivităţii acestuia în privinţa preţului. De asemenea, serviciul vine cu un model de

business foarte profitabil, randamentul acţiunilor ajungând la 400% în cinci ani. Astfel, estimăm că vom fi pe break-even după primele şase luni, când vom avea aproximativ 10.000 de utilizatori, iar, după 18 luni, businessul va fi profitabil. Ne aşteptăm ca valoarea companiei să crească de la 2,7 milioane de euro în momentul listării pe SeedBlink la aproximativ 28 milioane de euro în cinci ani", adaugă Marian Velicu.

Conducerea Benefito Mobile mizează să atingă o cotă de 2-3% din piaţa de telefonie mobilă până la sfârşitul lui 2025. De asemenea, cofondatorii Benefito Mobile preconizează că businessul va înregistra o cifră de afaceri de 700.000 de euro anul acesta. În cinci ani, veniturile ar putea ajunge la 15 milioane de euro pe an şi un profit brut de aproximativ 5,6 milioane de euro, mai arată sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb