Benevo - primul magazin de locuinţe din România

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 16 octombrie 2008

Benevo, the Homes Store - lansează primul "magazin de locuinţe" din România, un nou concept prin care sunt puse la dispoziţia clienţilor apartamente în proiecte rezidenţiale noi şi toate serviciile necesare în procesul de achiziţionare a unei locuinţe. Benevo, The Homes Store are un portofoliu de peste 900 de apartamente proprii achiziţionate în 13 proiecte rezidenţiale din Bucureşti, cărora li se adaugă un proiect în Braşov. Benevo are în ofertă doar apartamente noi, gata la cheie sau în stadiu avansat de construcţie.

Inovaţia pe care o aduce Benevo, the Homes Store pe piaţa imobiliară constă în includerea tuturor serviciilor necesare în fiecare etapă, de la alegerea şi cumpărarea unei locuinţe, şi până la mutarea efectivă în noul cămin. Printre servicii se numără selectarea şi vizionarea apartamentului (împreună cu agentul exclusiv Colliers), verificarea bugetului propriu sau consiliere pentru întocmirea documentaţiei necesare unui împrumut de la bancă (împreună cu specialiştii Credit Zone), aprobarea creditului sau soluţii de finanţare la oricare dintre cele 18 bănci partenere sau dobânzi preferenţiale la Alpha Bank. După semnarea actelor, cumpărătorilor li se oferă, fără costuri suplimentare, servicii de consiliere din partea unui specialist în design interior, alături de vouchere de reduceri la Mobexpert şi Franke. Totodată, în vederea mutării în casă nouă, clienţii "magazinului de locuinţe" pot apela la Vesta Group - pentru servicii de relocare - şi la Euro Ministorage - pentru depozitare.

În viitorul apropiat, compania îşi va extinde portofoliul cu noi proiecte rezidenţiale, continuând investiţiile în dezvoltarea conceptului Benevo şi în îmbunătăţirea continuă a serviciilor puse la dispoziţia clienţilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb