BenQ lansează noi monitoare cu funcţie de ajustare dinamică a ratei de contrast

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 august 2008

BenQ a lansat două noi modele de monitoare LCD din seria G - BenQ G2000WD şi G2400WD cu funcţie de ajustare dinamică a ratei de contrast. Aceste modele completează seria variată de monitoare LCD, cu diagonale de la 17 inchi (43 cm) şi format tradiţional 4:3, la diagonale de 26 de inchi (66 cm) şi ecran wide în format 16:10. Monitoarele LCD din seria G sunt poziţionate ca modele accesibile de înaltă performanţă, dotate cu tehnologiile necesare afişării cu uşurinţă a imaginilor generate de aplicaţiile folosite în mod curent la birou, în timpul liber sau pentru divertisment. Noile modele cu ecran wide G2000WD şi G2400WD completează seria G, fiind perfecte pentru afişarea imaginilor generate de aplicaţiile de birou, pentru utilizarea mai multor monitoare alăturate sau pentru a fi conectate la un notebook. Toate modelele din serie beneficiază de tehnologie de ajustare dinamică a ratei de contrast, păstrând în acelaşi timp caracteristicile principale ale seriei G - timp de răspuns de 5ms, tehnologie Senseye+Photo Human Vision, certificare Windows Vista, precum şi un design atrăgător pentru utilizator.

Funcţii avansate pentru imagini perfecte

Prin intermediul tehnologiilor de imagine pe care le încorporează, noile monitoare din seria G oferă imagini de o calitate superioară în timpul rulării oricărei aplicaţii. Tehnologia de reglare dinamică a ratei de contrast ajustează luminozitatea ecranului pentru fiecare scenă cu scopul de a reda cu claritate cele mai subtile sau întunecate detalii. Utilizatorii pot îmbunătăţi şi mai mult calitatea imaginilor prin intermediul tehnologiei BenQ Senseye+Photo, care permite prelucrarea digitală pentru reglarea fină a profunzimii şi clarităţii imaginii. Mai mult, cele cinci moduri presetate de funcţionare ale modelelor - Standard, Dinamic, Foto, Film şi sRGB, oferă posibilitatea optimizării ecranului cu o simplă apăsare de buton. Utilizatorii pot astfel conta pe o fidelitate fără excepţie a culorilor indiferent de sursa de provenienţă a imaginilor, dacă aceasta este compatibilă cu modul standard sRGB al monitoarelor din Seria G.

Prin intermediul ecranului wide, noile monitoare pot ajuta la creşterea productivităţii muncii la birou. Formatul ecranelor permite afişarea în paralel a două documente Word cu o vizualizare de 100%, în timp ce pentru aplicaţii de calcul tabelar sau machetare, oferă spaţiu pentru afişarea mai multor informaţii sau imagini în acelaşi timp. Ecranul de mari dimensiuni permite de asemenea alegerea cu uşurinţă a uneia dintre numeroasele aplicaţii ce pot fi folosite simultan la un moment dat.

Funcţii inteligente, performanţă ridicată

Oferind atât mod de conectare analog cât şi digital, certificare Windows Vista, meniu cu afişaj pe ecran şi un design elegant şi flexibil, seria G de monitoare BenQ se încadrează cu uşurinţă în categoria produselor cu "valoare adăugată". Noile modele sunt dotate cu funcţii de conectivitate D-Sub şi conector DVI-D pentru redarea de imagini la calitate HD. Certificarea Windows Vista Premium pentru modelele G2000WD şi G2400WD oferă compatibilitate sporită şi posibilitatea de a beneficia pe deplin de funcţiile multimedia şi de gaming ale sistemului de operare Windows Vista. Iar acasă, la birou sau în spaţiile comerciale, design-ul modern şi elegant al noilor monitoare BenQ, cu ramă de doar 13mm, completează perfect orice decor.

Protecţie pentru mediul înconjurător şi uşurinţă de utilizare

Monitoarele din Seria G acordă o atenţie deosebită confortului de utilizare şi mediului înconjurător. Modelele sunt compatibile cu standardul TCO 03, ceea ce garantează respectarea unor reguli stricte de ergonomie, ecologie, consum energetic şi emisie a gazelor cu efect de seră. De asemenea, respectarea standardului ENERGY STAR extinde atenţia acordată consumului energetic la toate modurile de funcţionare ale modelelor. Respectarea strictă de către BenQ a directivei cu privire la restricţionarea utilizării de substanţe periculoase dovedeşte importanţa acordată sănătăţii şi mediului înconjurător. Funcţiile suplimentare de sporire a confortului de utilizare includ unghiul de vizualizare de 160 de grade şi posibilitatea ca monitoarele să fie amplasate pe perete pentru vizionare.

Produsele sunt disponibile în România, prin intermediul partenerilor BenQ, la următoarele preţuri estimative de vânzare:

G2000WD: 699 lei (TVA inclus); G2400WD: 1299 lei (TVA inclus)

Veniturile din 2007 ale grupului BenQ au depăşit 23 miliarde de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb