BenQ lanseaza noi proiectoare profesionale pentru segmentul business

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 noiembrie 2007

Modelele MP622 si MP622c ofera proiectii extraordinare datorita luminozitatii ridicate si au caracteristic designul Super Quiet care permite un nivel de zgomot de numai 26dB

BenQ lanseaza astazi doua noi modele care completeaza seria binecunoscuta de proiectoare business, BenQ MP622 si MP622c, având caracteristice luminozitatea ridicata de 2700, respectiv 2200 ANSI lumeni, rezolutia XGA de 1024 x 768, nivelul de zgomot foarte redus de 26dB în modul economic si un design elegant în nuante de negru intens stralucitor. Ambele modele sunt ideale pentru proiectarea în diferite spatii, de la sali de conferinta cu o suprafata mica pâna la sali de conferinta foarte mari, sali de clasa si de expozitii.

Nivel de zgomot foarte redus

Atât MP622, cât si MP622c au caracteristic design-ul Whisper Quiet care permite reducerea nivelului de zgomot de operare la numai 26dB, acest lucru fiind realizat prin adoptarea sistemului avansat de racire ce implica un nou sistem de componente, materiale si o tehnologie anti-vibratii îmbunatatita ce au capacitatea de a crea o bariera a sunetului eficienta pentru a reduce zgomotul produs de functionarea proiectorului. Mai mult, un nou tip de circulare a aerului este încorporat, astfel încât temperatura din interiorul proiectorului este semnificativ redusa; ca rezultat, dispozitivele de racire se vor învârti cu o viteza mai mica, pentru a reduce zgomotul.

Reproducere fidela a imaginii

Tehnologia BrilliantColor™ creste cu 50% nivelul luminozitatii tonurilor si scoate în evidenta bogatia culorilor, pentru imagini pline de viata. Gestionarea culorii 3D a proiectoarelor ofera posibilitatea ajustarii independente a culorilor rosu, verde, albastru, cyan, magenta si galben pentru intensitate, saturatie si valoare. Tehnologia Golden Ratio Wheel înglobata echilibreaza saturatia naturala a culorilor si maximizeaza acuratetea acestora, pentru o reproducere clara si foarte fidela a imaginii.

Caracteristici simple si programare foarte usoara

Prezentând functia Wall Color Correction, ambele modele ajusteaza culorile redate, în ton cu nuanta peretelui pe care imaginea este proiectata. Proiectorul vine echipat cu patru tipuri de aplicatii pentru conectarea la PC si trei aplicatii pentru conectarea la dispozitivele AV si, de asemenea, doua moduri personalizate, ce ofera setari optimizate, în orice situatie. Alte caracteristici intuitive includ securizarea panelului, pentru a preveni utilizarea neautorizata, o tasta rapida de cautare automata ce detecteaza simultan sursele de input în numai doua secunde, un timer pentru prezentari care permite ca acestea sa se desfasoare eficient si un FAQ încorporat ce are rolul de manual de utilizare rapid. Mai mult, lacasul pentru lampa aflat pe partea superioara a carcasei permite utilizatorilor sa înlocuiasca rapid lampa atunci când proiectorul este montat pe tavan.

Pret estimat de vânzare: 3299 RON (TVA inclus)/ 2999 RON (TVA inclus). Produs disponibil la partenerii BenQ România.

Despre corporatia BenQ:

Corporatia BenQ, furnizor de top de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltari în comunicatiile mobile, tehnologia de afisare a imaginii si tehnologiile de convergenta digitala si de retea. BenQ ofera produse ce beneficiaza de design inovator, usurinta în utilizare si tehnologii integrate în platforme care promit sa împlineasca motto-ul BenQ de "Bringing Enjoyment and Quality to Life," incluzând proiectoare digitale, monitoare si televizoare LCD, camere digitale, telefoane mobile, notebook-uri, dispozitive de stocare, media si periferice (mausi si tastaturi). Veniturile din 2006 ale BenQ Corporation au depasit 6.2 miliarde USD.

Despre grupul BenQ:

Grupul BenQ este format în prezent din 11 companii care opereaza independent folosind resurse comune si împartasesc aceleasi sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în productia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions, Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation si Wellypower Co., Ltd. Veniturile din 2006 ale grupului BenQ au depasit 16.5 miliarde dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb