BenQ lansează un monitor ce garantează sincronizarea perfectă a culorilor între ecran şi print

I.M.
Companii / 17 februarie 2020

BenQ lansează un monitor ce garantează sincronizarea perfectă a culorilor între ecran şi print

BenQ a lansat, luni, monitorul pentru fotografi PhotoVue SW321C ce sincronizează culorile de pe ecran cu cele de pe print şi care vine echipat cu un ecran 4K UHD de 32" şi tehnologie Paper Color Sync,

se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, acesta Astfel, mulţumită tehnologiei exclusive AQCOLOR şi uniformităţii ecranului calibrat de profesionişti, SW321C asigură fotografilor platforma perfectă pentru editarea precisă a fotografiilor şi reproducerea întocmai a acestora pe hârtie.

Conway Lee, Preşedinte BenQ Corporation, a declarat: "Fotografii şi videografii se bazează pe expresiile vizuale ale imaginilor. SW321C le oferă nivelul de performanţă de care au nevoie, alături de instrumentele necesare pentru managementul culorilor, asigurând în acest fel un nivel de calitate ce simulează fotografia tipărită."

"Pentru a aduce îmbunătăţiri consistente faţă de monitoarele profesionale existente pe piaţă, SW321C adoptă tehnologii suplimentare de reducere a reflexiilor şi strălucirii ecranului, rezultatul fiind obţinerea unei imagini apropiată ca aspect de hârtie, perfectă atunci când este folosită împreună cu funcţia Paper Color Sync. Fiind un monitor profesional echipat cu tehnologie AQCOLOR, SW321C oferă o acoperire în proporţie de 99% a spectrului Adobe RGB, 95% pentru DCI-P3 şi 100% pentru sRGB. Prin intermediul unei adâncimi de culoare pe 10bit şi a unei palete 3D pe 16bit, acesta produce culori impecabile, cu o acurateţe Delta E≤2, oferind totodată tehnologia specială de compensare a uniformităţii. Ca dovadă a reproducerii unor culori consistente, calibrate cu ajutorul soluţiei hardware încorporate, fiecare SW321C este acompaniat de un raport de calibrare individuală şi de certificările CalMAN / Pantone.

Pentru a susţine fotografii şi pasionaţii de fotografie DSLR care lucrează şi cu conţinut video, SW321C suportă în mod nativ formatele video 10bit 4:4:4 şi 4:2:2, precum şi tehnologiile HDR10 şi HLG, asigurând în acest fel o calitate video cât se poate de realistă.", se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb