Bergenbier S.A. anunţă schimbări în echipa de leadership

R.S.
Companii / 19 septembrie

Oana Popa

Oana Popa

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, anunţă o schimbare importantă în echipa de leadership a companiei. Alexandru Nomicos, cel care din 2019 a deţinut rolul de Director Financiar pentru producătorul de bere, a fost numit Director de Fuziuni, Achiziţii şi Parteneriate pentru regiunea EMEA APAC. Poziţia de Director Financiar pentru Bergenbier S.A. a fost preluată de Oana Popa, care face parte din echipa producătorului de bere de peste un deceniu, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Această schimbare în echipa de management a companiei este dovada clară că Bergenbier S.A. are programe solide de susţinere şi promovare a colegilor cu înaltă expertiză în ariile lor de activitate. Îl felicit pe Alexandru pentru noul rol divizional şi îi mulţumesc pentru cei cinci ani de colaborare strânsă, timp în care a venit cu vaste cunoştinţe şi o înaltă expertiză în domeniul financiar. De asemenea, îi spun bun venit Oanei, un profesionist cu o viziune orientată spre rezultate sustenabile alături de întreaga echipă. Mă bucur că ne putem baza pe experienţa sa financiară şi, în acelaşi timp, sunt convins că Oana va fi un lider inspiraţional pentru întreaga organizaţie.", a punctat Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A., potrivit comunicatului.

Oana Popa are peste 16 ani de activitate în domeniul financiar şi face parte din echipa producătorului de bere de mai mult de 11 ani, timp în care a ocupat diverse poziţii precum PPM Commercial On-trade, Planning and Performance Commercial Manager şi Finance Controller. Cunoaşte îndeaproape mediul de afaceri, industria berii şi a coordonat proiecte financiare regionale şi locale pentru companie.

"În echipa Bergenbier S.A. am crescut atât pe plan profesional, cât şi personal, fiind locul în care ideile şi proiectele pe care le-am avut au fost susţinute necondiţionat de echipa de leadership. Mă bucur să fac astăzi parte din ea şi, la rândul meu, să contribui cu experinţa pe care am acumulat-o în industria berii, cât şi cu viziunea în ceea ce priveşte activitatea financiară a companiei. Îi mulţumesc lui Alexandru pentru că a construit o echipă financiară puternică şi sunt onorată să am ocazia să lucrez cu profesionişti care zilnic contribuie la succesul companiei noastre.", a completat Oana Popa.

Alături de Alexandru Nomicos în rolul de Director Financiar, Bergenbier S.A. a avut creşteri anuale ale cifrei de afaceri, dezvoltându-şi infrastructura financiară şi rezilienţa la factorii externi provocatori din ultimii ani.

"Dincolo de rezultatele fantastice pe care le-am atins în toţi aceşti ani în echipa de leadership Bergenbier S.A., cei mai importanţi rămân oamenii, colegii pe care i-am avut aproape şi de la care am avut ceva de învăţat din fiecare interacţiune, şedinţă sau proiect împreună. Mă simt privilegiat că am trăit momente memorabile într-un grup atât de unit. Le mulţumesc tuturor pentru această ocazie şi predau ştafeta Oanei, care sunt convins că va construi alături de echipa sa drumuri noi spre succes!", a adăugat Alexandru Nomicos.

Atât Oana Popa, cât şi Alexandru Nomicos şi-au preluat la jumătatea lunii septembrie a acestui an rolurile de Director Financiar, respectiv Director de Fuziuni, Achiziţii şi Parteneriate EMEA APAC, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb