betahaus intră pe piaţa din România şi deschide un spaţiu de coworking în centrul Bucureştiului

T.B.
Companii / 28 februarie

betahaus intră pe piaţa din România şi deschide un spaţiu de coworking în centrul Bucureştiului

betahaus, una dintre mărcile care au făcut pionierat în domeniul spaţiilor de coworking din Europa, cu locaţii în Berlin, Hamburg, Barcelona şi Sofia, anunţă deschiderea primului său spaţiu din România, se arată într-un comunicat al betahaus, remis redacţiei.

Continuând parteneriatul strategic cu Grupul GTC, unul dintre investitorii şi dezvoltatorii imobiliari din regiunile CEE şi SEE, betahaus lansează un spaţiu de coworking profesional complet echipat în centrul Bucureştiului, în zona Piaţa Victoriei, informează compania. Amplasat pe două etaje în clădirea Premium Plaza, cu o capacitate de peste 170 de locuri, betahaus Victoriei oferă condiţii exclusive în 2024 pentru primii săi membri, conform sursei.

Decizia privind deschiderea spaţiului de coworking din Bucureşti are la bază succesul celor două locaţii de coworking din Sofia deschise anul trecut, adaugă sursa citată. Aceste spaţii dinamice, situate în două dintre cele mai mari districte de afaceri din Sofia şi ocupând o suprafaţă totală de 3000 mp, sunt deţinute de Grupul GTC şi operate de betahaus. Printre clienţii Betahaus Sofia se numără unele dintre cele mai importante companii din Bulgaria, respectiv KBC Global Services, Telefonica Tech şi Solar Edge, arată datele comunicatului.

La locaţia sa din Piaţa Victoriei, situată pe strada Dr. Iacob Felix nr. 63-69, betahaus a creat un spaţiu avansat şi elegant, transmite sursa. Este mobilat conform celor mai înalte standarde de birou şi gestionat cu cea mai recentă infrastructură IT, control acces şi soluţii de securitate. Printre facilităţile principale se numără recepţia disponibilă pe tot parcursul programului, sălile de conferinţe, cabinele telefonice, imprimanta de clasă business, bucătăriile complet echipate şi dotate cu cafea şi ceai de înaltă calitate, precum şi spaţiile pentru evenimente, relatează compania.

Potrivit comunicatului, "Cea mai recentă completare a reţelei noastră globale de spaţii de coworking este una specială. Bucureştiul ne-a impresionat şi suntem foarte fericiţi să deschidem prima noastră locaţie în acest oraş vibrant. Suntem recunoscători GTC pentru că ne oferă oportunitatea de a intra pe piaţă şi aşteptăm cu nerăbdare să explorăm potenţialul acestui oraş în anii următori", a declarat Metodi Terziev, CEO betahaus.

Conform sursei precizate, "Suntem onoraţi să găzduim betahaus în Premium Plaza şi astfel să susţinem extinderea conceptului lor de coworking creativ în România. Deschiderea betahaus Victoriei marchează o nouă etapă în colaborarea noastră, bazată pe succesul pe care l-am avut împreună la Sofia şi pe viziunea noastră de a dezvolta spaţii de lucru care inspiră şi încurajează afacerile şi profesioniştii din toate industriile. Suntem încrezători că betahaus Victoriei va oferi o experienţă distinctivă şi valoroasă comunităţii de afaceri din Bucureşti, va stimula creativitatea şi munca în echipă şi se va transforma rapid într-un centru pentru dezvoltarea talentelor, performanţei şi antreprenoriatului", a declarat Ziv Gigi, Director Executiv al GTC în SEE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb