BikeFest 2017, concursul care promovează bicicleta ca mijloc de transport, se desfăşoară în weekend

Cristina Radu
Miscellanea / 1 septembrie 2017

BikeFest 2017, concursul care promovează bicicleta ca mijloc de transport, se desfăşoară în weekend

Camera Deputaţilor, prin Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic, în parteneriat cu Asociaţia Green Revolution, organizează sâmbătă şi duminică, 2 şi 3 septembrie, în cadrul campaniei de promovare a bicicletei drept mijloc de transport alternativ, competiţia sportivă BikeFest 2017, potrivit unui comunicat al camerei parlamentare.

Evenimentul a ajuns la a şaptea ediţie şi va reuni concursuri şi activităţi de relaxare care au ca principală temă ciclismul. BikeFest este un concurs de ciclism care trece prin curtea Palatului Parlamentului, locaţiile pentru start şi sosire aflându-se în zonă.

Vor fi organizate Urban Race MTB, cursa mountain bikerilor şi Urban Race Road, ce se adresează curselor de şosea. Participanţii vor parcurge aleile cu dale din curtea Palatului Parlamentului şi bulevardele din jurul clădirii şi traseele din Parcul Izvor. Vor avea loc şi Speed race şi X-trem bike, cel mai mare maraton de cycling şi aerobic.

Turul ciclist caritabil care se va desfăşura duminică, 3 septembrie, de la 17.00. Organizatorii vor dona biciclete tinerilor sau copiilor care nu au mijloacele financiare pentru a achiziţiona acest mijloc de transport. La fiecare 20 de biciclişti prezenţi în tur va fi donată o bicicletă unui copil pentru a parcurge distanţa dintre şcoală şi casă.

Pe parcursul evenimentului vor fi organizate şi alte activităţi cu şi despre biciclete, dedicate iubitorilor sportului. Ediţiile precedente au numărat peste 20.000 participanţi dovedind că bicicleta devine o opţiune viabilă drept mijloc de transport alternativ.

Ridicarea kit-urilor de concurs se face joi, 31 august, şi vineri, 1 septembrie, între 17.00 - 21.00, în Parcul Izvor, formularul de înscriere fiind pe site-ul competiţiei. Detalii despre regulament şi înscriere se găsesc pe http://bikefest.ro/inscrie-te/.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb