Bilka Steel inaugurează o nouă linie de producţie la Braşov

E.D.
Companii #Construcţii / 7 iulie 2014

Bilka Steel inaugurează o nouă linie de producţie la Braşov

Producătorul de ţiglă metalică Bilka Steel inaugurează la Braşov o nouă linie care creşte capacitatea de producţie pentru ţiglă metalică Clasic cu 30%, investiţie ce face parte din programul investiţional de aproximativ cinci milioane de euro demarat la începutul anului şi care se va finaliza în 2016.

Această este a două linie pusă anul acesta în funcţiune la Braşov după cea din luna aprilie. Cele două linii au crescut capacitatea de producţie pentru ţiglă metalică Bilka Clasic cu 60%.

"Ne-am propus să putem onora orice comandă, să nu ajungem în situaţia în care să nu putem produce cât se cere. Vrem să putem livra toate comenzile în doar 24 de ore. Pentru a reuşi să respectăm acest angajament cele două linii de producţie erau absolut necesare", spune Horaţiu Ţepeş, proprietar Bilka Steel.

"După ce la începutul anului am achiziţionat activele Romlag Braşov care sunt în renovare şi am mărit suprafaţă deţinută cu 27.000 mp, au urmat cele două linii de producţie care au crescut capacitatea de producţie pentru ţiglă metalică Bilka Clasic cu 60%. Următorul pas este o nouă linie de accesorii pentru acoperiş care va fi realizată din fonduri europene. Pentru această am depus dosarul în 2011, contractul de finanţare a fost semnat la începutul lui 2014 iar în prezent ne ocupăm de procedura de achiziţie care estimăm că se va finaliza la mijlocul lui 2015", precizează Horaţiu Ţepeş.

Compania a înregistrat în primul semestru al anului o cifră de afaceri de aproximativ 45 milioane de lei, în creştere cu 43 de procente comparativ cu aceeaşi perioadă a lui 2013.

Bilka Steel a avut în 2013 afaceri de 104 milioane de lei, iar fabrica din Braşov are în prezent mai multe hale de producţie şi depozitare care acoperă o suprafaţă de peste 45.000 mp. Pe poarta fabricii au ieşit anul trecut peste 3,2 milioane mp de ţiglă metalică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb