Biogenis a inaugurat unitatea de stocare pentru celule stem din România

C.P.
Companii #Sănătate / 10 septembrie 2010

Cristian Lăcraru, director de comunicare BIOGENIS

Cristian Lăcraru, director de comunicare BIOGENIS

Noua unitate de stocare din Bucureşti a primit în luna iulie a acestui an acreditarea de funcţionare din partea Autorităţii de Transplant din România, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Până acum Biogenis stoca probele de celule stem în banca din Polonia, la Varşovia, grupul având peste 35.000 de clienţi. De acum înainte clienţii Biogenis pot alege ţara de stocare, România sau Polonia.

"În domeniul nostru, România este o piaţă foarte dinamică şi cu o creştere susţinută, demonstrată în cei peste trei ani de zile de când Biogenis activează aici. Apreciem de asemenea atitudinea pozitivă manifestată de societatea românească în ceea ce priveşte înţelegerea şi adoptarea noilor tehnologii. Investiţia realizată în noua unitate de stocare din Bucureşti face parte din strategia de dezvoltare a grupului Famicord de a fi cât mai aproape de clienţii săi. Suntem siguri că deschiderea băncii din Bucureşti va atrage noi clienţi. Dorim ca în doi-trei ani să aducem investiţii suplimentare de aproximativ 2 milioane lei şi în acelaşi timp urmărim sulimentarea personalului de lucru cu aproximativ 20 de noi oameni", a declarat Jakub Baran, Preşedinte al PBKM.

"Deschiderea noii unităţi de stocare la Bucureşti reprezintă un pas important în strategia Biogenis de consolidare a poziţiei sale în piaţă şi vine în acelaşi timp ca urmare a cererii din partea clienţilor, aceştia fiind interesaţi de stocarea în ţara noastră. Condiţiile de lucru ale laboratorului din Bucureşti depăşesc normele impuse în domeniu. Capacitatea de stocare în acest moment este de 8.000 de unităţi, cu posibilitate de extindere. Biologii au efectuat stagii de pregătire în România dar şi în Polonia în cadrul laboratorului din Varşovia. Noul laborator oferă toate condiţiile necesare prelucrării şi stocării sângelui ombilical, de la primirea unităţii de sânge şi până la păstrarea sa în criotancurile de conservare. Oferim clienţilor noştri posibilitatea de a stoca în două ţări, la alegere. Aceştia beneficiază gratuit de cursuri pentru părinţi în programul şcoala Gravidei Biogenis şi pot alege în acelaşi timp un serviciu special, stocarea probei de celule stem în două recipiente cu posibilititate de utilizare separată. Prima plată, pentru stocarea în România, se face după naştere, părinţii neavând nicio obligaţie financiară înainte de naştere", a declarat Cristian Lăcraru, director de comunicare BIOGENIS, banca de celule stem.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb