Blue Air estimează creştere a afacerilor cu 10 milioane de euro, în 2015

E.D.
Companii #Aeronautică / 10 decembrie 2014

Anul 2014 se va încheia cu cifră de afaceri de 150 milioane euro

Compania aeriană Blue Air estimează, pentru anul 2015, o creştere a cifrei de afaceri cu 10 milioane de euro, iar numărul de pasageri va ajunge la 1,6 milioane, potrivit declaraţiilor Directorului General Gheorghe Răcaru.

Până în prezent, 11,5 milioane de pasageri au ales serviciile Blue Air, a transmis oficialul companiei. Acesta a declarat că estimează că va încheia anul 2014 cu o cifră de afaceri de 150 milioane de euro. În ceea ce priveşte flota Blue Air, această va creşte în următorii 5 ani, cu cel puţin o aeronava/an, a mai spus Gheorghe Răcaru.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, Blue Air a investit peste 6 milioane de euro în 2014, în deschiderea de 6 noi rute, respectiv: din Bucureşti, către Koln, Liverpool, Milano (Linate) şi Torino (Cuneo); din Bacău, către Liverpool; din Torino (Caselle), către Catania.

Compania a diversificat, de asemenea serviciile opţionale de tip PREMIUM şi a investit în programe de formare profesională pentru angajaţii din front line şi însoţitorii de zbor şi în mărirea flotei la un număr de 11 aeronave.

Totodată, compania şi-a crescut gradul de confort prin reconfigurarea avioanelor cu scaune reclinable de ultima generaţie Recaro 3520. Datorită materialelor şi a structurii inovatoare folosite la fabricarea acestora, se obţine o scădere a greutăţii avioanelor, ceea ce reduce consumul de combustibil şi implicit emisiile de dioxid de carbon.

Mai mult, Blue Air a deschis o bază operaţională în Torino (Caselle), a implementat un nou serviciu de catering cald, Blue Bistro, a achiziţionat un hangar pentru relocarea liniei de întreţinere aeronave şi a instaurat o nouă schemă de vopsire pentru aeronavele Blue Air.

De asemenea, compania a investit în servicii de transfer terestru din Constanţa şi Braşov, corelate cu orarul de zbor al tuturor zborurilor cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, în dezvoltarea distribuţiei prin GDS (Amadeus, Travelport, Apollo, Sabre, Sirenă). Ca urmare a acestui parteneriat, agenţiile din peste 190 de ţări pot vinde biletele Blue Air, cu decontarea acestora prin sistemul IATĂ-BSP (Billing and Settlement Plan). Prin intermediul Hahn Air, Blue Air este automat şi partener interline cu peste 250 de alte companii aeriene şi devine o veriga a sistemului mondial de transport aerian.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb