Blue Air lansează primul serviciu direct de la Iaşi la Londra Heathrow

G.U.
Companii / 19 martie 2021

Blue Air lansează primul serviciu direct de la Iaşi la Londra Heathrow

Blue Air lansează primul serviciu ultra low-cost direct între Iaşi şi Londra Heathrow Terminalul 2, introducând trei zboruri pe săptămână începând cu 18 mai 2021, conform unui comunicat remis redacţiei.

Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, cu preţuri începând de la 9,99 euro/segment, şi toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

"Blue Air va conecta Iaşiul cu 14 noi destinaţii interne şi internaţionale, prin introducerea de zboruri directe către Londra Heathrow şi Bucureşti Otopeni şi oferind 12 zboruri de conexiune din Iaşi prin hub-ul său din Bucureşti în cadrul Orarului de Vară 2021. Pentru a marca acest reper important pentru clienţii săi din regiunea Iaşi, Blue Air lansează campania 'Iaşiul zboară cu Blue Air', oferind o reducere de 35% astăzi şi în weekend la toate zborurile de la/către Iaşi (inclusiv zborurile de conexiune)", se arată într-un comunicat al companiei.

Noile destinaţii care vor fi operate de la Iaşi sunt: Londra - Heathrow (direct), Bucureşti (direct), Amsterdam (1 oprire), Atena (1 oprire), Bruxelles (1 oprire), Cluj Napoca (1 oprire), Larnaca (1 oprire), Madrid (1 oprire), Milano - Linate (1 oprire), Munchen (1 oprire), Paris - Charles de Gaulle (1 oprire), Roma (1 oprire), Stuttgart (1 oprire) şi Timişoara (1 oprire), notează sursa citată.

Începând cu 18 mai 2021, Blue Air va opera zborurile între Iaşi şi Londra Heathrow în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, cu plecare la 18:20 (Iaşi) şi sosire la 19:35 (Londra) şi retur cu plecare din Londra la 20:25 şi sosire la Iaşi, la 01:30.

"Suntem încântaţi să anunţăm primul serviciu low-cost direct de la Iaşi la Londra Heathrow, cel mai important aeroport din Marea Britanie şi unul dintre cele mai bine conectate hub-uri din Europa şi din lume, şi să oferim clienţilor noştri din Iaşi legături eficiente cu 14 destinaţii cheie interne şi internaţionale. Lansarea serviciului nostru către Heathrow reprezintă rezultatul sprijinului remarcabil din partea Consiliului Judeţean Iaşi şi marchează începutul extinderii Blue Air de la Aeroportul Iaşi în beneficiul clienţilor noştri, care se pot baza acum pe soluţii de călătorie mai bune la preţuri accesibile", a afirmat Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business ultra - low - cost (ULC).

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesionişti, pasionaţi de aviaţie, Blue Air are un istoric impecabil în siguranţa zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Vești îmbucurătoare pentru Iași și nu numai.Succes în continuare R.A. Aeroport Int. Iași.Felicitări

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb