Blue Air va deschide o nouă bază la Iaşi, operând zboruri către 13 destinaţii

G.D.
Companii / 13 aprilie 2022

Blue Air va deschide o nouă bază la Iaşi, operând zboruri către 13 destinaţii

Noua bază Blue Air de la Iaşi reprezintă angajamentul companiei faţă de regiunea Moldova şi fată de Iaşi, în special, şi demonstrează în continuare capacitatea Blue Air de a reconstrui rapid industria călătoriilor din România, conform unui comunicat remis redacţiei. Blue Air va opera până la 46 de zboruri săptămânale către 13 destinaţii.

Potrivit sursei citate, tarife accesibile, aeronave noi, aeroporturi centrale convenabile, cea mai bună experienţă de călătorie din segmentul ULCC şi performanţele de retailing digital şi mobil se numără printre atributele cheie care poziţionează Blue Air în topul preferinţelor călătorilor.

Pentru a sărbători deschiderea noii baze din Iaşi, Blue Air lansează campania Cumperi 1 bilet, Primesti 1 GRATUIT, valabilă doar astăzi pentru toate rezervările de minimum 2 pasageri, pentru călătorii în perioada 3 mai - 10 iulie 2022. Oferta este disponibilă pe aplicaţia mobilă Blue Air şi pe website.

NOI RUTE DIN IAŞI ÎN VARA '22:

Bruxelles

Barcelona

Paris

Dublin

Londra

Dusseldorf

Munchen

Roma

Heraklion

Mykonos

Zakynthos

Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air: "Suntem încântaţi să anunţăm deschiderea noii noastre baze din Iaşi, care va oferi o conectivitate sporită prin cele două aeronave poziţionate la Iaşi, 46 de zboruri săptămânale şi 11 rute noi, legând Iaşi-ul cu destinaţii cheie, precum Londra, Paris, Dublin, Barcelona, Dusseldorf, Bruxelles pe tot parcursul anului. Blue Air se angajează să-şi consolideze în continuare poziţia în Iaşi prin extinderea reţelei sale la 25 de destinaţii şi prin pozitionarea a patru aeronave Boeing 737-MAX-8 în Vara 2023. Pentru a sărbători, desfăşurăm astăzi campania Cumperi un bilet şi primeşti unul gratuit, valabilă pentru minimum două persoane care călătoresc spre/din Iaşi".

Romeo Vatră, Director General R.A. Aeroportul Iaşi: "Suntem extrem de încântaţi de planurile Blue Air pentru Iaşi. Vom inaugura baza aeriană în această vară, vom călători spre noi destinaţii, iar de anul viitor vom regăsi în reţeaua de rute şi mai multe zboruri operate de Blue Air. Suntem siguri că noile rute vor fi bine primite de pasagerii noştri, multe dintre ele fiind foarte solicitate. Aeroportul Iaşi este al doilea aeroport regional din ţară, ca număr anual de pasageri, şi fiecare companie parteneră care investeşte la Iaşi contribuie direct la creşterea traficului. Odată cu lansarea noilor destinaţii Blue Air şi conectarea regiunii cu hub-uri aeriene şi centre importante în toată Europa şi nu numai, avem certitudinea că ne vom menţine pe un trend ascendent în ceea ce priveşte mobilitatea pe Aeroportul Iaşi. Am încheiat luna martie cu un număr de 120.000 de călători, o cifră mai mare chiar decât cea înregistrată înainte de pandemie, în primul trimestru al acestui an am înregistrat 220.000 de călători, iar cu aportul Blue Air vom putea depăşi 1 milion de pasageri la finalul anului 2022. Creşterea bazei Blue Air în 2023 se va realiza concomitent cu extinderea infrastructurii aeroportuare, când vom beneficia de capacitate dublă de operare prin noul Terminal T4 şi vom deveni mai atractivi pentru companii şi călători. Blue Air este partenerul nostru tradiţional, iar colaborarea noastră se bazează pe încredere. Mulţumesc încă o dată conducerii Blue Air pentru susţinerea dezvoltării Aeroportului Iaşi, din partea noastră existând toată deschiderea pentru o colaborare cât mai bună şi de lungă durată."

Costel Alexe, Preşedinte Consiliului Judeţean Iaşi: "După obţinerea finanţării europeane pentru dezvoltarea Aeroportului Internaţional Iaşi, care va asigura implementarea proiectului de extindere a aeroportului şi construirea terminalului T4, cea mai bună veste este creşterea şi diversificarea numărului de curse pe aeroportul Iaşi. Pe lângă investiţiile în dezvoltarea infrastructurii aeroportuare este foarte importantă însă şi relaţia cu partenerii, cu operatorii aerieni. Mă bucur că Blue Air a revenit la Iaşi, că putem avea o colaborare foarte bună pentru ca ieşenii şi moldovenii să fie conectaţi cu importante capitale şi metropole europene. Aeroportul este un pilon principal pentru a ne asigura că avem conexiune cu Europa şi că putem susţine mobilitatea potenţialilor investitori, a oamenilor de afaceri care vor să investească în Iaşi şi a turiştilor", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb