BNI România, creştere cu 25% a cifrei de afaceri

M.C.
Companii / 4 februarie 2019

BNI România, creştere cu 25% a cifrei de afaceri

Reţeaua internaţională de bussiness networking BNI celebrează, zilele acestea, Săptămâna Internaţională a Networkingului, o iniţiativă lansată în SUA acum mai bine de 12 ani.

BNI România va găzdui, în 7 februarie, la Athenee Palace Hilton, evenimentul de networking cu tema "Oportunităţi 2019: creştem afaceri, dezvoltăm comunităţi".

În anul 2018, cele peste 5.900 de recomandări de business transmise între membrii BNI România au generat o cifră de afaceri de 8.1 milioane de euro, în creştere cu aproape 25% faţă de anul precedent.

BNI România, îşi propune, pentru anul acesta, să crească această comunitate şi să se extindă în cât mai multe oraşe din ţară.

"Dincolo de accesul la o platformă internaţională de networking, care şi-a dovedit eficienţa în cei peste 30 de ani de activitate, BNI înseamnă şi oportunităţi reale de dezvoltare pentru membrii noştri prin programele complexe de training pe care le oferim în cadrul pachetelor de membership. Trăim o perioadă de schimbări rapide, în care afacerile devin tot mai globale, şi care oferă numeroase oportunităţi: dacă ai viziune de business, dacă îţi stabileşti obiective pragmatice, dacă acumulezi suficiente cunoştinţe şi dacă eşti destul de agil, mediul antreprenorial din România oferă un potenţial enorm de creştere. Iar noi, în BNI, tocmai asta ne propunem să facem: să le deschidem membrilor noştri perspectiva unei lumi pline de oportunităţi şi să îi sprijinim să îşi atingă potenţialul, fiind parte a unei comunităţi puternice şi vizionare", a declarat Manuela Voicilă, Director Naţional BNI România, potrivit unui comunicat al instituţiei remis, astăzi, Redacţiei noastre.

BNI România este membră a reţelei globale BNI, o comunitate de business networking care a pornit acum mai bine de 30 ani din SUA, cu peste 247 mii membrii la nivel mondial în prezent, care au generat, în ultimele 12 luni, afaceri din recomandări în valoare de 15,5 miliarde de dolari.

BNI România are aproape 250 de membri în 10 grupuri din Bucureşti şi Cluj şi alte grupuri în formare în Prahova, Braşov şi Ilfov.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Am decis sa scriu cateva randuri despre asa-numita afacere de succes "BNI Romania".

    M-am interesat despre aceasta, sperand sa fie un fel de club de afaceri, deschis, unde antreprenorii pot intra in contact unii cu altii, relationa si identifica canale si modalitati de dezvoltare a afacerii lor. Realitatea , insa, este alta.  

    Intr-adevar, s-ar putea sa fie o afacere de succes pentru "directori". Trebuie inteles de la incept ca seamana cu o structura multi-level. Subliniez, nu este o structura piramidala, nici multi-level, dar seamana, mai ales in privinta modului in care se formeaza castigurile "directorilor". 

    Explic. Membrii obisnuiti cat si invitatii (dornici sa afle mai multe despre aceasta oportunitate) sunt obligati sa participe in fiecare saptamana, intr-o zi fixa, la ora 8:00 AM (atat ziua cat si ora sunt fixe, nu se vor schimba niciodata) la un mic dejun care are un cost fix, adica 50 lei. Intalnirile se tin pe la restaurante, bistrouri, etc. Indiferent, daca programul iti permite sau nu, indiferent daca obisnuiesti sa servesti micul dejun sau nu. Cunosc multe persoane care dimineata obisnuiesc sa bea o cafea, dupa care servesc un brunch in jur de 10:00 - 11:00. Nu conteaza. In fiecare saptamana, in aceeasi zi, trebuie sa te duci la intalnire si sa platesti 50 de lei. Cui? Restaurantului? Nici vorba. Suma se plateste directorului de grup (care, probabil, are un aranjament cu patronul restaurantului). 

    Asa-zisul "mic-dejun de afaceri" seamana cu o intalnire AA (Alcoolicii Anonimi). In plus, are un pronuntat aspect teatral, manipulator (vezi si Amway). 

    Unde este business networking? Aaa, este intalnirea saptamanala cu aceleasi 10-20 de persoane din grup, care isi vor prezenta afacerea lor in fiecare saptamana. Merita sa platesti 50 lei ca sa asculti aceleasi povesti la nesfarsit, nu-i asa? Apropo, un mic dejun, de-a dreptul pantagruelic, complet cu cafea, cu tot, in cele mai sel ecte locatii costa intre 15-30 lei. 

    Bineinteles, ca pe site-ul BNI Romania nu sunt specificate aceste detalii. Ar mai reusi sa pacaleasca pe cineva ?

    Probabil ca reteaua internationala BNI produce ceva rezultate pentru membri, desi am indoieli. Insa, BNI Romania este o scamatorie penibila.  

    1. Draga domnule Dan,

      va scriu acest mesaj dintr-un mesaj foarte simplu: pentru ca fie nu ati fost niciodata la o intalnire de business networking, fie ati fost dar nu ati priceput nimic, asa ca nu e nici o pierdere.  

      Scriu acest mesaj pentru toti cei care ar putea citi comentariul si v-ar crede pe cuvant, desi repet - nu ati priceput nimic. Sa va explic cum e cu BNI-ul asta si fac asta pentru ca as vrea ca opinia dvs sa aiba o contrapondere. dvs ati auzit ca.... eu am ales sa fiu membru al organizatiei anul trecut si consider ca am o luat o decizie inteleapta sa investesc cei 50 de lei in business-ul meu. Nu am nici o functie de conducere, deci nu ma puteti acuza de interese obscure si nici nu ma plateste nimeni pentru acest raspuns.  

      Mi se pare nedrept sa dezinformati, asa ca va voi raspunde pe puncte la opinia afisata: 

      1. Nu este o structura multilevel, nu are legatura cu Amway, toata lumea beneficiaza de acelasi tratament - membri si invitati.  

      2. Nimeni nu obliga pe nimeni. Nu te ia nimeni cu arcanul nici sa te inscrii, nici sa participi.  

      3. Da, ziua este fixa pentru ca la 30 de membri de grup si 10 invitati in medie, cam cum credeti ca poti organiza un eveniment altfel decat stabilind o zi anume?  

      4. Da, e foarte dimineatza, de la 8, dar stiti de ce? Pentru ca majoritatea sunt antreprenori, deci au un business de condus. Aleg sa se trezeasca foarte de dimineatza si sa se intalneasca cu altii ca ei. Din respect pentru oamenii astia, nu aveti dreptul sa vorbiti despre ce fac ei, in necunostinta de cauza.  

      5. Unii nu iau mic dejun mai devreme de 10. Da, asa este dar asa cum nu ii ia nimeni cu arcanul sa vina la intalnire, nici nu sta cineva sa le dea cu lingurita. Regula privind plata consumatiei este aceeasi indiferent ca iau sau nu mic dejun.  

      6. Cei 50 de lei se platesc restaurantului, nu sefului grupului pe post de taxa ascunsa si reprezinta chirie si contravaloare breakfast - primesti si chitanta, deci castiga si statul de aici. daca ati fi facut macar un eveniment in viata, ati sti ca se cumpara la pachet cele doua servicii si ca sa inchiriezi o sala jumatate de zi te costa ceva bani.  

      7. Întâlnirea nu are nici un aspect manipulator, in conditiile in care te prezinti si ai nevoie de o referinta - contact, pe care culmea il si primesti de regula.  

      8. Dvs sunteti cel care incearca o manipulare ieftina.  

      9. Prin intermediul acestei comunitati, noi romanii avem acces la resurse si posibili parteneri externi. spun asta pentru ca eu am lucrat anul trecut mai multe proiecte cu parteneri din UE, membri si ei in aceasta organizatie pe care o numiti de tip AA, care m-au gasit prin intermediul retelei internationale.  

      In speranta ca dupa ce veti citi aceste rânduri, veti avea macar un zvâc interior de parere de rau ca vorbiti dupa ureche,  

      Va urez toate cele bune! 

       

      am ales sa devin membru anul trecut si in mai putin de un an nu doar ca mi-am recuperat investitia ci am stabilit niste contacte si contracte internationale care mi-au crescut substantial incasarile. Precizez ca nu  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb